SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bekaroğlu, Kartal’da gündemi değerlendirdi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal HAS Parti İlçe Başkanlığının ilçe yönetimi toplantısına katılan, Has Parti İstanbul İl Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu Ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. İlçe yönetiminin hazır bulunduğu toplantıya basın büyük ilgi gösterdi.
Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Şükrü Kontuk yaptı.

Başkan Kontuk, Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtuluş’un “ülkedeki tüm insanlar aynı mertebededir” sözü ile kimseyi ötekileştirmeden beraber çalışmak istediğini dile getirdi. Adalet ve özgürlük adına beraber hareket etmeliyiz. Yerel yönetimler seçime birkaç ay kala çalışmaya başlarken HAS Partinin bugünden itibaren seçim çalışmalarına başladığını belirtti. Mevcut partilerin gerginlik üzerinden siyaset yaparak halkımıza oy deposu ve “Hazreti Oy” olarak baktığını oysa Halkın Sesi Partisi’nin insana “Hazreti İnsan” gözüyle baktığını ve dünyada evrensel doğrular anlamına gelen “Maruf”un egemenliği için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

BEKAROĞLU TARİH DERSİ VERDİ!

 

İl Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu sözlerine 1 Kasım 2010 tarihinde kurulan ve henüz 14 aylık olan HAS Parti olduğunu söyleyen Başkan Bekaroğlu, adalet talebi olan Milli Görüş ve Refah Parti pasivize edilerek, Adalet ve Kalkınma Partisi kuruldu.

Gelinen noktada ülke sorunlarının çözümü konusunda bir mesafe alınmadığını belirten başkan, Kentlerin Dönüşümü, MİT olayı ve Kürt Meselesi çözecek siyaset bekliyor.

Saray darbeleri ile seçilmişlerin milli iradesi öne çıkıyor. Eski DGM mahkemeleri yerine ÖYM kurulmuş ve bugün bunlar uygulamada sorun yaratıyor.

Çalışanlar açısında bakıldığında ülke genelinde sorunlar yığınla ortaya çıkıyor. Çalışanlar sözleşmeli taşeronlara devredilmiş, adeta insanlar kiralanarak köleleştiriliyor.

Hakan Fidan işleyen demokrasiden yana çalıştığı için, bazı iç ve dış dinamiklerce pasivize edilmek isteniyor. Ulusal bir çok sorun halledilmek üzereyken birileri önünü tıkıyor.

 

 

KARTAL’DA 1796 OY CEVABI BEKAROĞLU’NU ŞAŞIRTTI!

Bekaroğlu ilçe başkanı Şükrü Kontuk’a  Kartal’da kaç oy almıştık başkan? şeklinde soru yöneltti. 1796 cevabını alınca da; Kartal’da 1796 kişi oy vermiş çok az. Ama yine de bu çok önemli. İstanbul’da ki 58 bin kişi, Türkiye’de ki 328 bin kişi sıradan insanlar değil. Halkın ikiye ayrılmış olduğu bir dönemde, sanki savaş ortamı varmış siyasetin gerildiği bir dönemde 328 bin kişi gerçeği görerek, doğru mesajı alarak bize oy verdi.

Bakın, Kartal’da 1796 kişilik çalışabilecek bir ekibimiz var. Kapı kapı dolaşarak, biz bu insanları çağırdığımız da, evet bizler hala buradayız ve siyaset yapıyoruz, dersek sayın başkan biz bu işi başarırız. O insanlara bakın bir yıl önce söylediklerimizin arkasındayız. Sizlerde dediklerimizin farkındasınız. Şahitsiniz. Biz haklı çıktık. Diyeceksiniz.

Yerel basın ve vatandaşlarında hazır bulunduğu toplantı sıcak bir sohbet havasında geçti.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]