Kağıt gibi parçalanan minibüsten hafif sıyrıklarla kurtuldular!

Yayın: 14:58 - 02.03.2012
Güncelleme: 14:58 - 02.03.2012

Pendik’te, emniyet şeridinde ilerleyen kamyon, önünde seyreden yolcu minibüsüne çarptı. Kazada minibüste sadece 3 yolcu olması faciayı önledi. Kağıt gibi parçalanan minibüsteki yolcular, hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kaza, D-100 Karayolu Ankara istikameti Kaynarca mevkiinde meydana geldi. Yahya Yılmaz yönetimindeki 77 EE 254 plakalı kamyon, yolcu aldıktan sonra emniyet şeridinde ilerleyen Satı Mehmet idaresindeki 34 M 5948 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Çarpışmada her iki araç da kontrolünü kaybedince kendi etrafında dönerek durabildi.

Kazada kağıt gibi parçalanan minibüste sadece üç yolcunun bulunması ise faciayı önledi. Hafif şekilde yaralanan minibüs yolcuları ve minibüs sürücüsü Satı Mehmet olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Başında yaralanan sürücü Satı Mehmet emniyet şeridinde ilerlediği sırada kamyonun hızla kullandığı minibüse çarptığını iddia etti. Kamyon sürücüsü Yılmaz ise emniyet şeridinde yolcu alan minibüsün aniden yola çıktığını, yavaşlayamadığı için de minibüse çarptığını savundu. Hafif şekilde yaralanan yolculardan Kamil Duraklı da emniyet şeridinden ilerledikleri sırada büyük bir gürültü duyduğunu sonrasını tam hatırlamadığını söyledi. Ambulansta tedavi edilen yaralı bir yolcu da kamyonun arkadan çok süratli gelerek kendilerine vurduğunu bunun sonucunda minibüsün kendi etrafında döndüğünü söyledi.

Kamyon sürücüsü Yılmaz, ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken, bir süre trafiğe kapanan yol da kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından normale döndü.CİHAN HABER AJANSI

Exit mobile version