SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor, oynadı Rizespor kazandı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1. Lig 27. Haftasının önemli karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan Kartalspor, başından sonuna kadar üstün götürdüğü karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Rize Şehir Stadında  oynanan karşılaşmayı Kartal’tallı İş adamı ve Çaykur rizespor’un Eski Başkanı Halim Mete, Kartalspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor Profesyonel Takım Sorumluları Bayram Kanaç, Kerem Ceboğlu, Karyapsan A, Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, Başkan Öz’ün Danışmanı Nizamettin Zorgül, Kartalspor’un Eski Teknik Direktörü Kadir Özcan ve Kartallı İş adamı Ertan Bektaş’da izledi.

Karşılaşma öncesi Kartalspor’un Eski ve başarılı Teknik direktörü Kadir Özcan, Kartalspor’un kaldığı Rize Dedeman Oteline geldi ve futbolcuları ziyaret etti. Bu arada yöneticilerle tatlı sohbette bulundu, birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

Kartalspor çok güçlü bir takım

Güneşli ve çok güzel bir ortam başlayan karşılaşmaya Kartalspor her zaman olduğu gibi çok süratli başladı ve adeta güçlü rakibini bunalttı. Çok kaliteli ve yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduran Çaykur Rizespor henüz karşılaşmanın 12. Dakikasında Tolga Çavdar, güzel bir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı Rizespor kalesine attı. Erken gelen golün etkisiyle panikleyen Çay kur Rizespor Kartalspor’un  sağlam defansını  geçmek için çok uğraşmasına rağmen bunda Muvaffak olamadı. Güçlü rakibiyle adeta dalgasını geçen Kartalspor’un Cengâverleri, şampiyonluk mücadelesi vermekte olan rakibini adeta sahadan sildi.

Kartalspor karşılaşma süresinde en az 7-8 net GOL pozisyonu yakalamasına rağmen bu pozisyonları büyük bir şansızlık sonucu göle çeviremedi ama “ Seni her karşılaşmada yenerim, Çaykur Rizespor” mesajını verdi.

Ne var ki karşılaşmanın 20 ve 25 dakikasında Çaykur Rizespor’un başarılı ve siyahi oyuncusu Osman Jallow biri duran top (Korner atışı) olmak üzere biride yan topla olmak üzere kafa vuruşu ile İKİ gol attı. Ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Rizespor lehine sonuçlandı.

Kartalspor, rakibini oldukça zorladı!

Karşılaşmanın 2. Yarısına yine çok süratli başlayan Bank Asya 1. Lig Temsilcimiz Kartalspor oldu. Göz doyurucu ve güzel bir oyun sergileyen Kartalspor Cengaverleri akın  üstüne akın düzenleyerek rakip takım yarı alanını hallaç pamuğu gibi atmaya başladı. Karşılaşma süresince Çaykur Rizespor’lu oyunculara GOL pozisyonu bile vermeyen Kartalspor’lu oyuncular adeta yıldızlar armadası ile sahada dalgalarını geçtiler ve takım üstünlüğünü de bir yerde kabul ettirdiler.

Son 45 dakikayı TEK kale oynayan Kartalspor şanssız bir şekilde gelen biri duran top, biri yan top olmak üzere yediği İKİ talihsiz kafa golü ile  ve hiç hak etmediği bir mağlubiyet aldı ve  yedi hafta sürdürdüğü yenilmezlik serisini sona erdirdi. Ne var ki bir yerde Kartalspor oynadı, Çaykur Rizespor kazandı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Çay kur Rizespor BEŞ hafta sonra kendi evinde ilk defa kazındı ve 2-1 Kartalspor’u mağlup etti.

TEKNİK HEYETE VE FUTBOLCULARA SALDIRDILAR

Karşılaşma süresince Kartalspor Teknik heyetine ve yedek kulübesinde oturan Kartalspor’lu futbolculara ve karşılaşmanın Hakemlerini etmedikleri küfür bırakmayan bazı Rizespor’lu taraftarlar, hakemin maçı bitirmesiyle birlikte teknik heyet ve yedek futbolcularımız bulunduğu kulübeye ağır küfürler ederek saldırdılar. Yaklaşık 15 kişilik taraftar grubunu resmi ve sivil polisler zorlukla engelledi. Yedek futbolcuların oturduğu kulübenin üstüne çıkan, tepinen ve sahaya atlamak isteyen kızgın taraftarları yine polis, önledi.

Bu arada Stat dışında yine küfürlü ve fiziki saldırıda bulunan bir taraftarı polis ekipleri benim gözümün önünde onu tesirsiz duruma getirdiler ve polis aracına bindirerek gözlem altına aldılar. Bir süre polislere de direnen ve karşı koyan kızgın taraftarı 4-5 polis ancak etkisiz hale getirebildiler.

Fethi SATICI

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio