Kartal’da trafik kazası: 2 yaralı!

Yayın: 12:04 - 27.03.2012
Güncelleme: 12:04 - 27.03.2012

Kartal’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Takla atarak karşı yöne geçen aracın başka araçlara çarpmaması ise olası bir faciayı önledi.

İddiaya göre, sabah saatlerinde Kartal Sahilyolu’nda meydana gelen kazada 34 BH 7527 plakalı otomobilin sürücüsü Murat Bekar, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil, orta refüjde bulunan korkuluklara ve ağaca da çarptıktan sonra takla atarak karşı yöne düştü. Kazada araçta bulunan sürücü Murat Bekar ve arkadaşı Fatih Terzi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar tarafından
araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, sürücü Murat Bekar’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Otomobilin karşı yöne geçtiği sırada başka araçlara çarpmaması ise olası bir faciayı önledi.

Kazanın görgü tanıklarından Canip Önen, aracın çok süratli olduğunu ifade ederek, ”Direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çarptı. Ardından takla atarak karşı yöne düştü. Yaralıları araçtan biz çıkardık” dedi.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version