Polisten kaçan Alman travesti vurularak durduruldu!

Yayın: 15:04 - 11.04.2012
Güncelleme: 15:04 - 11.04.2012

Kartal’da polisin “dur” ihtarına uymayan Alman travesti, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay, Kartal Cumhuriyet Mahallesi Kartal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler cadde üzerinde rutin kontrol yaptığı sırada kadın kılığında bir erkek farketti. Durumdan şüphelenen ekipler, şahsı durdurmak istedi. Ancak şahıs ‘dur’ ihtarına uymayarak yaya olarak kaçmaya başlayınca polis ekipleri ile şahıs arasında kovalamaca yaşandı.

Bir iş merkezinin önünde kıstırılan şahıs, yaşanan boğuşma sırasında polislerden birinin copunu alarak ekiplere saldırdı. Bunun üzerine polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İngilizce konuşan şahsın polisten neden kaçtığı henüz netleşmezken, kendi beyanına göre isminin Robert Vittes olduğu ve Alman vatandaşı olduğu öğrenildi. Olayı gören vatandaşlar, Vittes’in polisten kaçtığını gördüklerini ifade ederek, “Erkek ama bayan kılığına girmişti. Bayan elbiseleri vardı. Peruk falan vardı.

Aşağı doğru koşmaya başladı. Polisler sıkıştırdı, tekrar kaçtı. Polisin elinden copu aldı ve polislere vurdu. Bunun üzerine polisler bacaklarına ateş etti” dediler.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version