Kartalspor; Çirkin Saldırıları Kınıyoruz!

Yayın: 08:49 - 24.04.2012
Güncelleme: 08:49 - 24.04.2012

Kartalspor klübü yaptığı açıklamada; Bank Asya 1.lig’in 31. Haftasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile oynadığımız ve puan almaya gittiğimiz karşılaşma sonrasında rakip futbolcu, yönetim ve taraftarları tarafından uğradığımız çirkin saldırıyı kınıyoruz.

Akhisar karşılaşmasının başından sonuna kadar futbolcu ve teknik ekibimize küfür eden Akhisar taraftarları aynı zamanda aralarında bayanlarında bulunduğu futbolcu ailelerinin ve birkaç taraftarımızın bulunduğu tribünlere karşı yapmış oldukları küfürlü tezahüratlar karşılaşma boyunca yedek kulübümüze doğru devam etmiştir.

Yedek kulübümüze Patlayıcı maddelerin atıldığı ve buna karşı hiçbir yaptırım uygulanmadığı gibi Akhisar’lı yetkililerin yedek kulübesinden çıkmayın diyerek teknik ekibimizi oyuna müdahalesi engellenmiştir.

Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikle futbolcu ve teknik ekibimize yabancı maddelerin atılması ve soyunma odası koridorlarında saldırılar devam etmiştir.

Futbolcuların yanı sıra özellikle Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Başkan Yardımcısı Latif Çakmak’ın saldırısı polis ekiplerinin olaya seyirci kalmasıyla şiddetini arttırmış ağza alınmayacak küfürlerle devam etmiştir.

 

Tansiyonun seyirci kısmında iyice artacağı aşikârken çevre emniyetinin sağlanmaması ve bunun sonucunda stattan ayrılan Kartalspor Kulüp otobüsünün taşlanarak camlarının kırılması kaçınılmaz olmuştur.

Bu yaşadığımız olayların hiçbir haklı açıklaması yoktur. Olayları başından sonuna kadar takip eden gözlemcilerin gerekeni yapacağından Kartalspor Kulübü olarak şüphemiz yoktur dedi.

 

Exit mobile version