SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Besim Durmuş; Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Olmadı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş Akhisar Karşılaşması sonrasında katıldığı basın toplantısında “Seyir zevki yüksek olmayan bir maç” olduğunu ifade etti.

Durmuş; “Öncelikle Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sezon başından itibaren bir üst lige çıkma doğrultusunda göstermiş oldukları direnç, kazanma istekleri bakımından Akhisar takımı gayet olumlu bir davranış sergiliyordu. Bu davranışlarına saygı gösteriyoruz ama bizde kendi adımıza, kendi oyuncu topluluğumuzla birlikte sezon başından itibaren çok zor şartlara ve koşullara rağmen, ortak akıl etrafında kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz.

Biz her karşılaşmada iyi mücadele eden ortada bir top varsa onu kazanmak için, ortada puan varsa ona ortak olmak için sahaya çıkan mücadele yapısı üst düzey bir takımız. Bugünde böyle bir maçta karşılaştık. Seyir zevki yüksek bir maç olmadı. Akhisar takımı belki baskılı oynadı ama topun gezdiği seyir zevki veren bir karşılaşma olmadı ve maç başladığı gibi sona erdi.

Biz ikinci yarı daha iyi mücadele ettik. Rakibimiz daha baskılı oynadı fakat telaş yaptılar ve topu yere indiremeyince bizde yüksek toplara iyi savunma yaptık ve maç 0-0 sona erdi.

Geçmiş karşılaşmalarda bizde çok basit, kolay puanlar kaybettik. O puanları alsaydık kolaylıkla Play-Off içinde olabilirdik. Sezon başından beri oynadığımız oyun ve gösterdiğimiz tavırla Play-Off grubunun içerisinde olmak isteyen bir takım görüntüsü çizdik. Bu doğrultuda bütün oyuncularıma bu zamana kadar göstermiş oldukları mücadelelerinden ve bugün şampiyonluğa aday bir takım karşısında iyi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.”dedi..

 

Sezer Sezgin

Kartalspor orta daha oyuncularından Sezer Sezgin maç sonu basın toplantısında “Kalan üç maçta en iyi şekilde mücadele edeceklerini” söyledi.

Sezer; “Bugün Akhisar’ın durumu ve bizimde ilk altı için umudumuzu son maçlara kadar sürdürmemiz açısından gerçekten önemli bir karşılaşmaydı. Akhisar bu lig’in önemli takımlarından biri. Şampiyonluğa oynayan takımlardan bir tanesi. Burada maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk.

Maçın genelinde çok iyi oynamasak da kazanabilirdik, iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bazen iyi oynadığımız maçlarda oluyor kötü oynadığımız maçlarda ama bugün iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.

Şampiyonluk yolundaki Akhisar’dan aldığımız puan iyi ama şuan ki maç sonuçlarına göre ilk altı şansımız bitti gibi ama devam ediyor. Lig’i 6. Bitiremezsek 7. Bitirmek için çaba sarfedeceğiz. Önümüzdeki sezon insanlara umut dolu bir Kartalspor bırakmak istiyoruz. Kalan üç tane maçımız var bu maçlarda en iyi şekilde mücadele ederek kazanan taraf olmayı istiyoruz.”dedi.

 

Ethem Pülgir.

Kartalspor’un genç savunma oyuncusu Ethem Pülgir, basın toplantısında “Maçın zor geçeceğini biliyorduk” ifadelerini kullandı.

Ethem; “Buraya gelmeden önce çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk ve öyle geçeceğinin farkındaydık Akhisar’ı da tebrik ediyorum iyi top oynadılar bizde iyi mücadele ettik. İlk altı içinde olamıyorsak puan durumunda çıkabildiğimiz kadar yukarıya çıkma mücadelesi veriyoruz.”dedi.

Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]