Tarihi Şehir Gezilerine Yoğun İlgi!

Yayın: 07:56 - 30.04.2012
Güncelleme: 07:56 - 30.04.2012

Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Tarihi şehir gezileri”ne Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Haftanın 5 günü gerçekleşen turlar için kontenjanlar kısa sürede tükendi.

Tuzla Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen “Tarihi şehir gezileri”, 3 Nisan’da Bursa gezileri ile başlamıştı. Ramazan ayına kadar sürmesi planlanan geziler için tüm kayıt kontenjanları kısa sürede tükendi. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan ve Bursa, Edirne ve Çanakkale illerini kapsayan “Tarihi şehir gezileri”nde, tarihi kentlerimizin önemli merkezleri ve tarihi eserleri ziyaret ediliyor.

 

Nisan ayı boyunca Bursa’ya düzenlenen gezilerde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı fırsat buldukça turlara katılan vatandaşları uğurluyor veya karşılıyor. Vatandaşlar, bu görüşmeler sırasında Başkan Yazıcı’ya teşekkürlerini iletirken bu gezilerin artarak devam etmesi dileklerini iletiyorlar.

Tarihi şehir gezileri ile ilgili konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, büyük bir medeniyetin ve tarihi mirasın varisleri olarak, tarihimize sahip çıkmanın yolunun, onu en iyi şekilde öğrenmek ve tanımaktan geçtiğini ifade ederek, “Tarihi mirasımızın en önemli eserlerinin yer aldığı kentlerimize düzenlediğimiz gezilere vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmekte ve bu hizmetlerimizin devamı için bizi teşvik etmektedir” şeklinde konuştu.

 

Exit mobile version