Besim Durmuş; Lig’i Galibiyetle Tamamlamak İstiyoruz!

Yayın: 14:56 - 08.05.2012
Güncelleme: 14:56 - 08.05.2012

Teknik direktörümüz Besim Durmuş Adanaspor karşılaşması sonrasında  Lig’i galibiyetle tamamlamak istediklerini belirtti.

Durmuş; “Öncelikle Adanaspor’u galibiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum. Play-Off grubunu garantilediler kendilerine Süper Lig yolunda başarılar diliyorum.

Biz son dört-beş hafta hedefsiz kaldık, aslında tüm sezona bakıca Play-Off’u hedefleyen bir yapımız vardı, içerideki ve deplasmandaki maçlarda olumlu bir futbolumuz vardı. Sezan başından itibaren fairplay çerçevesinde kazanan davranış sergilemek, kendi oyun felsefemizi ve oyun yapımızı sahaya yansıtmaya çalıştık.

Düşme hattındaki, Play-Off grubundaki ve ilk iki içinde bulunan takımların durumları bizi ilgilendirmedi, biz hep kendi oyunumuza ve yapımıza önem verdik, bu doğrultuda hareket ettik. Bugün buraya gelirken de maça ortak olmak istedik, Adana takımı seyircinin de desteği ile maça olumlu başladı ve golü buldu, daha sonra oyunu tutmaya başladık ve oyun bizim tarafımıza dönmeye başladı sonrasında zaten golü bulduk, soyunma odasına beraberlikle girdik.

İkinci yarının başında gereksiz bir penaltı olunca zaten konsantre olmakta güçlük çekiyorduk bu yüzden işimiz biraz daha zorlaştı. Adana gibi hücum gücü yüksek olan bir takıma karşı az pozisyon verdik bu bizim için önemliydi ama hücum bölgesinde çok üretken olamadık ve kaybettik.

Hedefsiz kalmak kolay değil artık son hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Göztepe’yi yenerek lig’i galibiyetle tamamlamak istiyoruz.” dedi.

 

Exit mobile version