Tuzla Belediyesi’nden Emekli Personele Tekne Turu!

Yayın: 13:49 - 11.05.2012
Güncelleme: 13:49 - 11.05.2012

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi emekli personelini yat gezisinde bir araya getirdi. 1992 yılından bu yana belediyeden emekli olan personelle birlikte tekne turu düzenleyen Başkan Yazıcı, personele bir de yemek verdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin kurulduğu 1992 yılından bu yana, belediyeden emekli olan personele güzel bir jest yaptı. Tüm emekli personel için yemekli bir tekne turu düzenleyen Başkan Yazıcı, personelle bol bol sohbet etti.

 

Tekne turundaki konuşmasında, “Bizler, eskisiyle yenisiyle Tuzla Belediyesi çalışanları olarak büyük bir aileyiz. Nasıl aile bireyleri arasında ayrım olmazsa, biz de personelimiz arasında ayrım yapamayız. Çalışanıyla emeklisiyle, kadrolusuyla sözleşmelisiyle, yöneticisi ve personeliyle bizler, Tuzla halkına hizmet etmek ve Tuzlamızı geleceğe en güzel şekilde taşımak için çaba sarfediyoruz. Halka hizmeti Hakk’a hizmet biliyoruz. Ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Tur boyunca Başkan Yazıcı ile bol bol sohbet etme imkanı bulan emekli personeller de, böyle güzel bir jest yaptığı için Başkan Yazıcı’ya teşekkür ederek, bu güzel buluşmanın her yıl gerçekleşmesini temenni ettiler. Adalara yapılan tekne turu, tuzla sahilinde çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

 

Exit mobile version