SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tuzla’da Muhteşem Açılış!

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla’da her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ‘Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Günleri başladı.

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsünü düzenlenen ‘Bilim, Kültür ve Sanat ve Spor Günleri açılışı  büyük ilgi gördü. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinliklerin açılış programına, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, ve protokol üyeleri de yer aldı.

Tuzla Çağrıbey İlköğretim Okulu önünden yürüyüşe geçen binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen kortej yürüşü, mehteran takımı eşiliğinde Tuzla sahil tören alanına kadar devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunmasıyla başlayan program Yöresel stantlar, bilim çadırı ve Öğretmenler resim sergisinin açılışlarıyla devam etti.

 

VALİ MUTLU: Tuzla Belediyesi’nin 10 Parmağında 10 Marifet

Yöresel stantların açılışını yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, stantları tek tek gezdi ve bilgi aldı. Tuzla Belediyesi’nin 10 parmağında 10 marifet olduğunu ifade eden Vali Mutlu, “Sadece kültür, sanat, spor değil, işin içerisine bilimi de katarak çok güzel bir program düzenlenmiş. Etkinlikler 6 gün boyunca Tuzla’ya çok büyük renk katacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, düzenledikleri bilim, kültür,sana ve sanat günlerinin ilçeleri adına çok farklı bir açılım olduğunu söyleyerek, “Birliğimizin, beraberliğimizin korunmasını ve bu çok ulvi olan değerlerimizin toplumun her kesimiyle çok daha ilerilere geleceğe taşınmasını diliyor ve emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Yeşil ile mavinin buluştuğu Tuzla’da, böyle büyük bir organizasyonu gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum ” diye konuştu.

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ise konuşmasında bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri bilim, kültür ve sanat günlerinin 19 Mayıs’ı da içinde barındırdığını, dile getirdi.

 

Gripin Tuzlalıları Coşturdu

Tuzla Bilim Kültür Sanat ve Spor Günleri’nin açılış gününde Tuzlalı müzikseverlere bir konser veren Grup Gripin, sahil alanını dolduran kalabalığı coşturdu. Grup ile birlikte şarkılara eşlik eden Tuzlalılar, eğlencenin tadını çıkardılar. Konser öncesi sahne alan Muş yöresi Halk Oyunları ekibi, yaptıkları gösterilerle Tuzlalı vatandaşlara keyif dolu anlar yaşattılar.

6 Günde Dolu Dolu Etkinlikler

İlk günü büyük coşku içerisinde geçen Tuzla Kültür Sanat Spor ve Bilim Günleri 2o Mayıs’a kadar tiyatro gösterileri, spor müsabakaları, sergiler, oyunlar gibi çeşitli etkinliklerle devam edecek. Etkinliklerin son günü olan 20 Mayısta ise Tuzla Halk Koşusu, Kano ve Deniz Küreği yarışları, Dragon Bot yarışları yapılacak. Tuzla 4. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Günleri sanatçı Levent Yüksel’in Tuzla sahil tören alanında vereceği konserle sona erecek.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]