Mustafa Zengin’den bayan gazeteciye nezaketsiz davranış!

Yayın: 13:30 - 18.05.2012
Güncelleme: 13:30 - 18.05.2012

Maltepe Belediye Başkanı Dr. Mustafa Zengin mahkeme salonunda bayan gazetecinin kolunu sıkarak kenara ittirmesi oldukça büyük tepki topladı.

Hakkında “ihaleye fesat karıştırmak”  iddiasıyla Ağır ceza mahkemesinde 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yargılanan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in, dün mahkeme koridorunda kadın bir gazeteciye fiili şiddet uygulaması, büyük tepki topladı.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, “ Kalabalık bir gazeteci grubu da izlediği duruşma başlarken salona önce Mustafa Zengin ve diğerler sanıklar daha sonra gazeteciler alındı. Mustafa Zengin dış kapıdan içeri girerken, kapının kenarında bekleyen Maltepe’de yayın yapan Haberde İmza gazetesi yayın yönetmeni Sevgi Yazıcı Özdemir’i kolundan tutup iterek içeri girdi.

 

Mustafa Zengin içeri girerken, Sevgi Yazıcı’nın kolundan tutup sıkıp ittirerek  “ sen Avukatmısın  çekil kenara” diye bağırıp iterek içeri girdi. Yazıcı bu duruma “ben gazeteciyim bana böyle davranamazsınız, beni engelleyemezsiniz şeklinde tepki gösterdi. Koridorda bulunan diğer insanlar da Zengin’in bu davranışına tepki gösterdi. Zengin’in Avukatları da durumu hoş karşılamadıklarını beyan ettiler.

Eşide tepki gösterdi, özür dilemesi gerekir!

Kendisi gibi gazeteci olan Sevgi Hanımın eşi Uğurlu Özdemir’de Başkan Zengin’e tepki gösterdi. Uğurlu Özdemir “Mustafa Başkan’a soruyorum aynı hareketi bir başkası kendi eşine yapsa acaba nasıl karşılardı? Utanma duygusu varsa yaptığı hareketten dolayı özür dilemesi gerekir. Haberde İmza Gazetesi Sevgi Özdemir’e yaptığınız bu çirkin hareketten dolayı sizi
ŞİDDETLE KINIYORUM
… ” dedi.

Exit mobile version