Duvarların Ötesindeki Dünya!

Yayın: 14:55 - 25.05.2012
Güncelleme: 14:55 - 25.05.2012

Ahmet şimşek koleji istanbul çapında tiyatro yarışmasında “duvarların ötesine” adlı muhteşem tiyatro gösterisiyle izleyenleri büyülediler!…

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde Ahmet Şimşek Koleji’nin de katıldığı yarışma alanında uzman,edebiyatçı Etkinlikler Müdürü Erdoğan Sarıgül’ün katkılarıyla ve öğrencilerimizden Beril Pozam, Enes Yazmış, Efecan Erdoğan, Gökhan Kıloğlu, Aziz Fettahoğlu, Doğukan Bilaloğlu’nun güçlü oyunculuk performansıyla oynadıkları muhteşem tiyatro gösterisi adeta izleyenleri büyüledi.

 

Ahmet Şimşek Koleji Tiyatro Kulübü öğrencileri, görünen bir dünyanın ötesine bir yolculuğa çıktılar ve bizi “DUVARLARIN ÖTESİNE” götürdüler. Tüm şartlanmışlıkların, ön yargıların ve anlık duygusallıkların yıkıldığı yerdi Duvarların Ötesi. Suçlu damgasını vurup, ötelediğimiz insanların iç dünyalarına bir yolculuk ve bu gizemli yolculukta, öğretmen kimliğini yalnızca sınıfında değil, yaşamın tüm platformunda sergileyebilen bir öğretmeni tanıdık.

Bu güzel tiyatro sunumuyla, akademik başarısının yanısıra, kurduğu  Tiyatro Kulübü dahil ücretsiz 17 kulübüyle, ve  kültürel etkinliklerle de adını duyuran,Kurucusu olduğu koleji ‘Bir Dünya Okulu’ boyutuna ulaştıran,Türkiye çapında yapılan okulistik sınavlarında Türkiye birincilikleriyle tanınan,”vergiler sizden, eğitim bizden” sloganıyla en uygun fiyatlarla eğitim yapan, sosyal, kültürel, sportif alanlarda yaptığı reformlarla tanınan, sınıflarda dünyanın en gelişmiş akıllı tahtalarını kurmuş ve bilgi teknolojileri ile doldurulmuş interaktif bilgi platformuyla son sistem eğitim yapan,eğitim gönüllüsü Ahmet Şimşek’in katkılarıyla öğrencilerimiz eğitim yapıyor ve tiyatro alanında da sistemli bir program kapsamında , yüksek performanslarıyla hem sosyalleşiyor, hem de oynayarak öğreniyorlar.

Okulumuzun felsefesini;  “Yaparak, yaşayarak ve oynayarak öğrenerek ispat ediyorlar”.Çünkü öğrencilerimiz biliyorlar ki sadece “Mutlu Çocuklar Öğrenir”.

 

Exit mobile version