Kartal Musıki Derneği Çok Özel Bir Projeye İmza Atıyor!

Yayın: 15:10 - 25.05.2012
Güncelleme: 15:10 - 25.05.2012

18 yıldır akademik çalışmaları sonucu bir çok öğrenci ve sanatçı yetiştiren, İcra heyeti, İlahi grubu, Halk Müziği ,Kadınlar korosu ve Gençlik Korosuyla bir konservatuar hüviyetinde çalışmalarını yürüten Kartal Musıki Derneğinin bugüne kadar çok başarılı programları gerçekleşmiştir.

28 Mayıs 2012 Pazartesi Saat 20.00 de Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezinde(CKM) Dr.Arif ŞANLI yönetimindeki derneğin İcra Heyeti “FİLM ŞARKILARIYLA YEŞİLÇAMDA GEZİNTİ” isimli bir proje gerçekleştiriyor. Programda seyirciyi maziye götürerek çok güzel nostaljik hatıraların yaşanacağı, repertuardaki şarkıların yer aldığı film fragmanları ve film afişlerinden oluşan görsel bir şölen içerisinde film şarkıları konserini gerçekleştirecek.

İkinci bölümde ise, film şarkılarına can veren, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve daha birçok sanatçının filmlerdeki şarkılarını seslendiren Belkıs ÖZENER sahne alacak.

 

Murat SOYDAN,  Nilüfer AYDAN, Bahar ÖZTAN, Sezer SEZİN, Devlet DEVRİM, Eşref KOLÇAK, Halit AKÇATEPE, Okan KARACAN, Aynur AYDAN, İlhan DANER, Yavuz KARAKAŞ, Kıvanç TERZİOĞLU, Ferdi MERTER, Deniz AKBULUT, Özlem SAVAŞ gibi film sanatçılarının kesin olarak katılacağı, Türkan ŞORAY, Hülya KOÇYİĞİT, Filiz AKIN, Gönül YAZAR, Zeki ALASYA’ın da teşrif edeceği beklenen bu programda seyircilerin doyumsuz keyif alacağı beklenmektedir.

Radyo Alaturka’nın medya sponsorluğunda gerçekleşen ve Filmsan Vakfı’nın destek verdiği bu zengin programda ayrıca Kaymakam, Belediye Başkanları,bestekarlar, ses sanatçıları ve üst düzey bürokratlarımızda bizlerle birlikte olacaklar.

Exit mobile version