Haluk Ulusoy’dan Kartalspor’a destek sözü!

Yayın: 14:16 - 18.06.2012
Güncelleme: 14:16 - 18.06.2012

Kartalspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katılan TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy yaptığı konuşmada,  “Öncelikle burada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.

 

Şunu bilmenizi istiyorum ki, sizler kadar olmasa da kendimi Kartallı olarak görüyorum. Çünkü haftada en az bir veya iki kez Kartal’a geliyorum. Burada sevgili dostum, sevgili kardeşim Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz var; ve yine çok değerli dostum yeni Kulüp Başkanı Hamza Tozkoparan var.

 

Hamza Tozkoparan,  yıllarca benimle kader birliği yapmış, ailece yıllarca görüştüğümüz biri o yüzden bende sizlerden biriyim. Ben kendimi Kartallı görüyorum. Bir teşekkür de Ergun Babamıza etmek istiyorum. Kendisini yıllardır tanıyorum Kartalspor’a  yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Türk futbolunu çok seven, futbol ile yatıp kalkan, gecesini gündüzünü futbol ile geçiren bir kardeşimizi bugün sizlerin huzurunda sizlerin değerli oyları ile Kulüp Başkanı seçilmesine çok sevindim” dedi.

 

Ulusoy, Kartalspor’a  maddi manevi her türlü katkıyı sağlayacağını belirterek;  “Yönetim Kurulu benden maddi manevi yardım talep ettiği müddetçe onların yanında olacağımın sözünü veriyorum. Kartalspor’da zincirin halkalarını iyi oluşturabilirsek, başarı kendiliğinden gelecektir. Kartalspor’u bir yerlere taşımak istiyorsak hepimizin katkısı olması gerekir” dedi.

Exit mobile version