Kardeşinin Pompalı Tüfekle Vurduğu Ağabey Hayatını Kaybetti!

Yayın: 12:47 - 28.06.2012
Güncelleme: 12:47 - 28.06.2012

Kartal’da, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonrasında kardeşi Musa Koca tarafından vurulan Durhasan Koca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan ağabey katili Musa Koca, polis tarafından yakalandı. Adliyeye çıkartılan Koca, tutuklandı.

Dün akşam saatlerinde Topselvi Mahallesi Arkoz Sokak 3 numara önünde meydana gelen olayda, aralarında arazi nedeniyle anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen Musa Koca, ağabeyi Durhasan Koca’nın Arkoz Sokak’taki evinde tartıştı. Tartışmanın ardından Musa Koca, otomobiline binerek ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen Musa Koca, otomobilinin bagajından pompalı tüfeğini çıkarttıktan sonra ağabeyini tekrar dışarıya çağırdı. Durhasan Koca’nın bahçe kapısından çıkmasıyla tüfeğini ateşleyen öfkeli kardeş, silahını tekrar otomobilin bagajına koyduktan sonra kayıplara karıştı.

Kasığına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralanarak yere yığılan Durhasan Koca, halının üzerine konularak bir vatandaşa ait minibüsle Dr. Lütfi Kırdar KartalEğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durhasan Koca, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak birkaç saat sonra hayatını kaybetti.

Olayın ardından Musa Koca’nın yakalanması için çalışma başlatan polis, ağabeyini vuran öfkeli kardeşi birkaç saat sonra yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal Adliyesi’ne sevk edilen Koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, ölümünden sadece 4 saat önce olay yerinde yaralı olarak görüntülenen Durhasan Koca’dan geriye ellerini başının arkasına bağlayarak korkulu ifadelerle etrafına bakması ve bir komşusunun alnını okşayarak Koca’yı sakinleştirmeye çalıştığı görüntüler kaldı.

Exit mobile version