SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Mehmet Topal Fenerbahçe’ye imza attı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Mehmet Topal: Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde final oynamak istiyorum!

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mehmet Topal, Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi finali oynamak istediğini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın İspanya’nın Valencia takımından transfer ettiği milli futbolcu, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu. Mehmet Topal, tüm dünyada tanınan Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedeflerinin de her zaman büyük olması gerektiğini savunarak, amacının Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi finali oynamak olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe’ye geldiği için çok heyecanlı olduğunu kaydeden yıldız oyuncu, “Transfer için mutluyum. İnşallah bu camiaya layık olurum. Uzun süredir görüşülen bir transferdi. Neticesinde bugün her şey bitti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. İspanya’da çok iyi iki sezon geçirdim. Sakat olmadığım sürece, Türk Futbolun İspanya’da, diğer arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde temsil ettim. Çok iyi dostluklarımız oldu. Büyük bir camiadan, çok büyük bir camiaya geldim. Nasıl bir takıma geldiğimin farkındayım. İnşallah İspanya’da gösterdiğim başarıları burada devam ettiririm.” dedi.

Hedefleri sorulduğunda ise Mehmet Topal, şunları ifade etti: “Böyle bir takımın hedefleri her zaman en üstlere çıkmaktır, üst üste şampiyonluklara yaşamak ve Avrupa’da yükseklere çıkmaktır. Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gidebileceğimiz düşünüyorum. Türk Futbolu artık Avrupa’da çok iyi tanınıyor. Umuyorum söylediğim hedeflere ulaşırız Fenerbahçe’de. Banim hedeflerim her zaman üst seviyededir. Biz Şampiyonlar Ligi’ne gidiyorsak, o finali oynayacak güçteyizdir demektir, boşu boşuna gitmeyiz. Fenerbahçe çok büyük takım. Oyunumuzu üst seviyeye getirirsek, finale kadar gideriz. Zorlu iki ön eleme sürecinden geçersek daha başarılı olacağımız düşünüyorum.”

Geçen sezon Fenerbahçe’nin çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu kaydeden milli futbolcu, “Yaşanan olumsuzluklara rağmen çok iyi mücadele ettiler, son maçta şampiyonluğu kaçırdılar. Ama çok iyi bir sezon geçirdiler ve son dakikaya kadar mücadele ettiler.” dedi.

Öte yandan transferine olumlu yaklaşan Fenerbahçe taraftarına teşekkür eden Mehmet Topal, “Ali Yıldırım, Aykut Hoca ve Aziz Yıldırım beni burada görmek istediklerin bana çok hissettirdiler. Burada olduğum içinde çok mutluyum. Bu transfer sürecinde Fenerbahçe taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Hiç olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. Bu beni en çok motive eden şeylerden bir tanesiydi. Şükrü Saracoğlu, Türkiye’nin zemini en güzel ve en büyük statlarından biri. Umarım çok iyi başınalar burada imza atarız.” diye konuştu.

Milli Takımda Volkan Demirel ve Gökhan Gönül’ün ayrıca çocukluk arkadaşı Orhan Şam’ın söylediklerinin de Fenerbahçe’ye gelmesinde önemli bir etken olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürüdü:
“Aykut Hoca, futbolculuk döneminde kendini kanıtlamış beyefendi bir kişilik. Kendisiyle bir kere görüştüm. Bir ağabey, bir arkadaş gibiydi. Tabii ki futbolcular için bunlar çok önemli şeyler. Bunlar futbolcuyu ayrı motive eder. İnşallah biz de Aykut Hoca’ya layık futbolcular oluruz.”

Kendisine takılan ’Örümcek Adam’ lakabını sevdiğini vurgulayan Mehmet Topal, “Bacaklarım uzun olduğu ve tüm toplara müdahale edebildiğim için bu lakap verildi. İspanya’ya gittiğimde Örümcek Adam ve ahtapot dediler. İkisi bir arada gidiyor. Uğurum ise; oğlum olduktan sonra onun bir kıyafetini her deplasmana götürüyorum bir de sahaya sağ ayağımla çıkarım” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]