Köprüde Trafik durma noktasına geldi!

Yayın: 07:27 - 10.07.2012
Güncelleme: 07:27 - 10.07.2012

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’ndeki yol bakım ve onarım çalışmalarında bir şeridin daha kapanması, TEM Otoyolu’nda uzun taşıt kuyrukları oluşturdu. Ağırlıklı olarak TIR ve kamyon gibi ağır vasıtalardan oluşan köprü trafiğinin yoğunluğu, sabaha kadar devam etti.

Köprüdeki gişelerden sonra beşinci şeridin trafiğe kapatılması, karayolundaki sürücüleri çileden çıkardı. Gece boyunca devam eden taşıt trafiği, sabaha kadar devam ederken, çoğunluğunu kamyon ve TIR gibi ağır taşıtların oluşturduğu araç trafiğinde, kilometrelerce kuyruk oluştu. Bazı sürücüler, yaşanan sıkışıklığa büyük tepki gösterirken, trafik durma noktasına geldi. Kapanan yeni şeritle köprüye doğru uzanan kilometrelerce araç kuyruğunun gündüz saatlerinde daha da artması bekleniyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde devam eden asfaltlama çalışmasına dün gişelerden sonraki bir şerit daha trafiğe kapanmış, bununla birlikte beş şerit trafiğe kapalı olunca uzun akşam saatlerinden bu yana uzun araç kuyrukları oluşmuştu. İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version