Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı!

Yayın: 09:17 - 17.07.2012
Güncelleme: 09:17 - 17.07.2012

Sancaktepe Belediyesi, Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi’nin temelini 14 Temmuz Cumartesi günü törenle attı.  Belediye Başkanımız İsmail Erdem, geleneksel mimarinin tercih edildiği projede öğretici ve dinlendirici kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydetti.

 

Sancaktepe Belediyesi gençlere yönelik sürdürdüğü yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.  Merve Mahallesi’nde 2 bin 600 metrekarelik bir alana kurulacak Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi’nin temeli vatandaşların da katıldığı bir törenle atıldı. Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi’nin gelenek ile modernin buluşması olduğunu ifade eden Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem, proje kapsamında öğretici ve dinlendirici kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydetti.

 

 

Programa katılan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yaptığı kısa konuşmada merkezi hükümet olarak gençlere yönelik büyük yatırımlar yapıldığı ifade ederek, geleceğimizi teslim edeceğimiz gençlere kültürel anlamda değerlerimizi aktarmak zorunda olduğumuzu belirtti. Programın diğer bir konuğu olan İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol ise eğitim ve kültür alanında gençlere hizmet verecek merkezin ilçenin ve ülkenin geleceğine yatırım olacağını belirtti.

 

Protokol konuşmalarının ardından Başkan İsmail Erdem konuklarla birlikte merkezin temeline konulacak harcın butonuna basarak ilk çalışmayı başlattı

 

Exit mobile version