Taraftarlarımız Bolu Kampını Ziyaret Etti!

Yayın: 12:31 - 19.07.2012
Güncelleme: 12:31 - 19.07.2012

2012-2013 yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal Otel’de sürdüren TFF 1.lig temsilcisi Kartalspor’u dünkü hazırlık maçında Kartalsporlu taraftarlar yalnız bırakmadı.

Kapalı tribün grubu “ Kartalspor Taraftarlar Derneği” (KARDER) Açık tribün grubu “ Kartalspor Genç Taraftarlar Derneği” temsilcileri dün Kartalspor’un kamp yaptığı Bolu Termal Otel’e gelerek Teknik ekip ve futbolcuları ziyaret etti.

Bolu Termal Otel 1 nolu sahada gerçekleştirilen hazırlık maçını izleyen taraftarlar daha sonra teknik ekip ve futbolculara çiçek ve baklava ikram ettiler. Yeni sezonda takıma olan desteklerini arttırarak devam ettireceklerini ifade eden Kartalspor taraftarları, teknik ekip ve futbolcularla bir süre sohbet etti.

Maç sonrası otele geçen taraftarlar burada Kartalspor kulüp başkanı Hamza Tozkoparan ve yöneticiler ile bir araya geldi. Taraftarlardan beklentilerini aktaran Kartalspor kulüp başkanı Hamza Tozkoparan, onlardan takımlarını desteklerken rakip takıma ve seyirciye saygılı olmalarını sonuç ne olursa olsun taşkınlıktan uzak durmalarını istedi.

Bir takımın başarısının sadece saha içerisinde mücadele eden futbolcularla sağlanmadığını ifade eden Tozkoparan, yönetim, teknik ekip, futbolcular, çalışanlar ve taraftarların birlikte uyum içinde çalışmasıyla oluşacağının altını çizerek bu sezon taraftarlarla diyaloglarını iyi tutacaklarının sinyalini verdi.

Exit mobile version