MHP Ataşehir’den Carrefour Protestosu!

Yayın: 07:11 - 26.07.2012
Güncelleme: 07:11 - 26.07.2012

 

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığının yaptığı açıklamada;

“Her türlü doğal afetlerde, savaş, kıtlık v.b. durumlarda kişinin diline, dinine, ırkına bakmaksızın faaliyetini yürütmekte olan KIZILAY’ın gönüllüsüne sadece inancından dolayı Carrefour Alışveriş Merkezi idarecileri tarafından önyargılı olarak yaklaşılması ve rencide edilmesi hiç kimsenin özellikle de Milliyetçi Hareket Partisi’nin kabul edilebileceği bir durum asla değildir.

Carrefour Alışveriş Merkezi insanlarımızın dini inançlarını kullanarak kumanya dağıtım işini yüklenmiş olup ancak bu işin sadece ticari kısmıyla ilgilenmektedir. Daha önce de olduğu gibi her yıl kumanya dağıtım işi ve kurban kesim organizasyonu yapan bu şirket, dini ibadetlerin inanç ve insani yönüyle ilgilenmeyip sadece ticari yönüyle ilgilenmesi de manidardır.

Kutsal inancımızın vecibelerini yerine getiren ve kimseye bir zararı olmayan Kızılay gönüllüsü kardeşimiz nezdinde tüm Türk Milletine yapılan bu haksızlığı, aşağılamayı ve ayrımcılığı Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak Kınıyoruz

Tepkimizi dillendirmek adına 27 Temmuz Cuma günü, Cuma namazından sonra Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Asfaltı, No : 1 Ataşehir -İstanbul adresinde bulunan Carrefour Genel Merkezi önünde Basın Açıklaması yapıp siyah çelenk bırakacağız .

Protestomuzda bize destek vermek isteyen duyarlı vatandaşlarımızı ve basın mensuplarımızda yanımızda görmek isteriz”

 

Exit mobile version