SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MHP Ataşehir’den Başörtü Protestosu!

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Ataşehir ilçe teşkilatının yaptığı açıklamada;

 

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde Fransız Bakkal Carrefoursanın Ataşehir magaza müdürü Oktay Doğantepe adlı bir şahıs, Kızılay çalışanı başörtülü bir hanım kardeşimizi, sırf dinin gereğini yerine getiriyor ve başörtüsü takıyor diye haksız ve bir o kadarda hadsizlik yaparak magazadan attırmıştır.

 

Meselenin İçerenköy Carrefoursa’da yani Ataşehir’imizde  olması dolayısıyla, bizlerin sessiz kalması ve bu menfur olayı duymazlıktan gelmesi elbette ki mümkün değildi vede beklenemezdi.

 

 

Bu sebeple, Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak, bu inanç özgürlüğüne ve çalışma hürriyetine yapılan hain saldırıyı nefretle kınamak, hadsizlere hadlerini bildirmek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız.

 

Bilinmelidir ki; bu namertlerin yaptıkları yanlarına kalmayacak ve karşılarında dün olduğu gibi, bugün de, yarın da herzaman dimdik bizleri bulacaklardır.

Çünkü Ataşehir’de MHP var.

 

Değerli Arkadaşlar,

 

Araştırmalarımız sonucunda Fransız bakkalı Carrefour, Kızılay’la bir anlaşma imzalıyor. Buna göre Carrefour çeşitli büyüklüklerde ramazan paketi hazırlayacak ve bunları halka satışa sunacak. Vatandaşında Carrefour’dan aldığı bu yardım paketlerini Kızılay’a bağişta bulunması hedeflenecek.

Sonuçta Fransız bakkal halkın inanç ve yardım duygularını istismar ederek satışlarını arttıracak.

 

Ancak Carrefour önüne kurulan Kızılay çadırında, gönüllü çalışan bir hanım kardeşimizin türbanlı olması, Fransız bakkalın, Fransızlaşmış müdürünün dikkatini çekiyor ve türbanlı olarak çalışmasına izin veremeyeceklerini söylüyor.

Buraya müşteri olarak gelinebileceğini, alışveriş yapılabileceğini ama türbanlı olarak çalışılamayacağını söylüyor.

 

Bu mübarek ramazan ayında, milletimizin dinî duyguları istismar edilecek, ramazan paketleri satılması için her türlü pazarlama teknikleri kullanılacak, ancak bu paketlerin dağıtımında gönüllü olarak görev yapan hanım kardeşimizin, türbanlı olmasına tahammül edilemeyecek. Böyle bir anlayış olamaz. Böyle bir anlayış ancak; Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer.

 

Bu Fransız bakkal da anlaşılan nerede bakkalık yaptığının farkında değil. Türk milletinin nelere kadir olduğuna oldukça “Fransız kalmış”. Biz ona bir hatırlatmada bulunalım:

 

1.Dünya Savaşı sonrasında Osmanlı Devleti batılı devletler tarafından paylaşılmış; her bir bölgeye itilaf devletleri çöreklenmişti. Maraş ve çevresine de hakim olan bu Fransız bakkalın ataları, dedeleri huzursuzluğun tohumlarını, buralara Ermenilerle beraber atmışlardı. Ancak 30 EKİM 1919 bir Cuma sabahı, birkaç Fransız ve Ermeni askerinin çarşıda gezen bacımın, yaşmağına, başörtüsüne el uzattığını duyan; Kahraman Sütçü İmam, dükkanın dan hızla fırlayarak olayın olduğu yere gider ve silahını çekerek Fıransız, Ermeni askerlerinin üzerine boşaltır. Maraş ta gerçekleşen bu olay kurtuluş destanının bir simgesi ve bağımsızlık mücadelesinin  başlangıcı olmuştur. Bugün de Maraş’ın Uzunduk Çarşısında bir abide üzerine şu yazılmıştır; 30 EKİM 1919’ da Sütçü İmam, Türk namusunu burada silahıyla korudu.

 

Hey!!! Fransız bakkal, kendine gel. Bu iş, zeytin peynir satmaya benzemez. Haberin olsun O! Sütçü İmamlar bugün buradalar. Milliyetçi Hareket Partisi burada. Türk İslam Ülkücüleri buradalar. Bu millet değerleri ile asla oynatmaz. Küçük özürle falan da bu mesele kapatılamaz.

Bir daha böyle bir rezilliğin yaşanmaması adına, şimdilik kendilerini uyarmak anlamında bu siyah çelenki bırakarak tepkimizi gösteriyoruz. Bizler Türk İslam Ülkücüleri olarak bugünden sonra Carrefourlar dan alış veriş yapmayı boykot ediyoruz.

Çünkü Ataşehir ’ de MHP Var.

Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne;

Acırım tükrüğe vallahi tükürsem yüzüne.

 

Buraya gelerek bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarıma ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Ne mutlu Türk’üm diyene!

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]