SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İkisivri, Van yardımı konusunda suçluyu buldu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Yardımları dağıtmayan Kartal Belediyesi değilde, deposunda bulunduran İBB’nin suçlu olduğunu iddia etti.!

Kartal Belediyesi Meclis toplantısında söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivre ise konuşmasında Van için toplanan yardımların kamuoyuna olumsuz yansımasında asıl suçlunun yardımları dağıtmayan Kartal Belediyesi değilde, deposunda bulunan İBB nin olduğunu iddia etti.

Herkes bu iddiaya güldü!

Van için toplanan yardımların  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait depoda bulunduğunu belirterek, “ Van için toplanan yardımların İBB’nin iştirakleri arasında yer alan İSPARK’a ait bir depoda muhafaza edilmekteydi. Siz Ak Partililer emanete neden sahip çıkamadınız, ihanet edildi. Milletvekilinin selamı ile deponun kapıları dahi açıldı. Emanete İBB tarafından hıyanet edildi. Kamuoyu sizin suçunuzu da biliyor ve henüz cezanızı kesmedi. Tunceli’de kışın ortasında elektriği bulunmayan evlere buzdolabı dağıttığınızı tüm Türkiye gördü” dedi.

Van depremi sonrasında aynı siyasi görüşe sahip belediyelerin kurduğu Sosyal Demokrat Vakfı aracılığıyla Van’a yardımların ulaştırıldığını ve bu yardımların da depoda bekletildiğini dile getiren İkisivri, “Van konusunda Kartal belediyesi olarak hassasiyet içinde davrandık. Cumhurbaşkanının bile konuk olduğu Çadır Kartal Belediyesi’ne aittir. Kartal Belediyesi olarak üç TIR yardım gönderildi, arama kurtarma ekiplerimiz günlerce Van’da kaldı” dedi.

Kesimal, konuştukça batıyorsunuz!

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri’nin ‘depo İBB’ye ait’ şeklindeki suçlamaları üzerine söz alan AK Parti’li Abdi Kesimal ise, “Kamuoyundan Van’a gönderilmeyen yardımlar için özür dileyeceğinize, hala konuştukça batıyorsunuz. Depo İBB’ye ait olsa bile yardımlar Kartal Belediyesi’ne ait. 10 ay beklettiğiniz yardımları konu medya’da yer alınca dağıtmaya başladınız. Van Vali Yardımcısı bugün bile bu yardımlara ihtiyaçları olduğunu ve gönderilmesini istiyor” dedi.

ZENGİNİN YERİNE ATİLLA DUMAN

Bu arada Belediye Meclisi katip üyeliğinden istifa eden Ahu Zengin’in yerine ise seçim yapıldı. CHP grubunun Atilla Duman’ı aday gösterdiği seçimlerde bir oy geçersiz çıkarken, AK Parti gurubu ise boş oy kullandı. 15 CHP’linin oyuyla Katip üyeliğe Atilla Duman  seçildi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio