SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

SAP’den Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübüne Destek!

Yayınlanma:
ABONE OL

SAP Türkiye, bu yıl “spor ve çevre” teması çerçevesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına maddi ve manevi destek oldu. Çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarındaki korunmaya muhtaç çocukları sporla tanıştırarak ulusal başarılara imza atmalarını sağlayan Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü’nün çalışmalarından etkilenen SAP, yaptığı bağışların yanında çocuk ve genç sporculara moral vermek için bir spor etkinliği de düzenledi.

 

SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin’in de aralarında olduğu SAP Türkiye çalışanları, gerçekleştirilen etkinliklerle önce kulübe bağlı olarak spor yapan çocuklarla voleybol ve masa tenisi maçları yaptı; ardından da Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek çocuklarla neşeli bir gün geçirdi.

 

Bugüne dek pek çok çocuğu milli sporcu olarak yetiştiren Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü, olimpik branşlarda sporcu yetiştirme hedefine destek olmak isteyen herkesin yardımlarını bekliyor.

 

 

Kurumsal uygulama yazılımları sağlayıcısı SAP, 2012’de global çapta düzenlediği spor ve çevre konulu sosyal sorumluluk çalışmalarının Türkiye ayağını İstanbul’da gerçekleştirdi. Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü’nün çocukları sporla tanıştırarak kendilerine yeni bir gelecek kurmalarını sağlama hedefini destekleyen SAP, çocuklara hem maddi hem de manevi katkıda bulunmak amacıyla bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenledi.

 

Cihat Arman Spor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte, SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin’in de aralarında olduğu SAP Türkiye çalışanları, önce kulübe bağlı sporcularla voleybol ve masa tenisi takımlarıyla maçlar yaptı; ardından da Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek çocuklarla neşeli bir gün geçirdi.

 

Çocuklar Sporla Kendilerine Güzel Bir Gelecek Kuruyor

SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin, Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü’nün mükemmel sporcular yetiştirdiğini söyleyerek şöyle devam etti: “Sporun çocuğun hem fiziksel hem de kişilik gelişimi üzerindeki olumlu etkisini bugün kendi gözlerimizle bir kez daha gördük. Biz de bu süreçte, ulusal ve uluslararası başarılar kazanabilmeleri için onları destekliyoruz. Elbette Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü’nün onları iyi yetiştirebilmesi için başka desteklere de ihtiyacı bulunuyor. Bu çocuklarımıza umut olmak ve kendilerine sporla güzel bir gelecek kurmalarını sağlamak için herkesi maddi manevi desteğe davet ediyorum.”

 

Yeni Hedef Olimpik Branşlarda Sporcular Yetiştirmek

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ve Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Önal İnaltekin ise kulüp olarak amaçlarının çocukların fiziki gelişimine katkıda bulunmak, onlara sporu sevdirmek ve spor yapmaya teşvik etmek olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın sağlam temellerle kendi ayakları üzerinde durabilen birer birey olabilmelerini istiyoruz” dedi. Bugüne dek pek çok milli ve yetenekli sporcu yetiştiren Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni hedefinin ülkemize olimpik spor branşlarında sporcular yetiştirmek olduğunu belirten İl Müdürü Önal İnaltekin, “Bugün çocuk ve gençlerimize moral veren SAP Türkiye’nin, kulübümüzün bu amacını gerçekleştirebilmesi için verdiği destekten büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

 

İl Müdürü Önal İnaltekin, konuşmasının ardından SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin’e yapmış oldukları bu etkinlik ve çocuklara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

SAP, geçen yıl sosyal sorumluluk projelerine 16,1 milyon Euro harcadı

Çözüm ve teknolojilerini sürdürülebilir bir dünyanın hizmetine sunan, ofis ve iş süreçlerinde doğanın korunmasına yönelik stratejiler uygulayan ve dünya çapında sosyal sorumluluk projeleri düzenleyen SAP, önceki yıl doğanın korunmasına yönelik olarak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde, sadece EMEA ve DACH bölgelerinde yaklaşık 670.000 Euro harcamıştı. SAP, geçtiğimiz yıl dünyanın dört bir yanındaki üniversiteler ve kar amacı gütmeyen kurumlara yaptığı yardımın 16,1 milyon Euro’yu aştığını da duyurmuştu. Sosyal sorumluluk projelerinde görev alan SAP çalışanları, geçtiğimiz yıl toplam 100.000 saatin üzerinde bu projeler için çalıştı ve 1 milyondan fazla kişinin yaşamına iyilikle dokunma fırsatı yakaladı. 860’dan fazla Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ile birlikte çalışarak düzenlediği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dünya çapında milyonlarca kişinin yaşamını olumlu yönde etkilemeyi hedefleyen SAP, bu yıl düzenlediği projelerle de yine benzer sonuçlar yakalamayı hedefliyor.

 

# # #

 

İstanbul Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü Hakkında

İstanbul Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü, 2007 yılında kurulmuş her yıl kendi branşlarında çeşitli başarılara imza atmıştır. 2011 – 2012 döneminde kız futbol takımından 3 sporcusu milli takıma çağrılmış, bir ampute futbolcu sporcusu milli takıma davet edilmiş ve bedminton takımı Türkiye Şampiyonası’nda 4’üncü olarak başarı sağlamıştır. Kız ve erkek masa tenisi takımları ise bölge elemelerini birinci olarak tamamlamış ve Türkiye Finali’nde erkek takımı 2’inci, kız takımı 4’üncü olarak Kulübü gururlandırmıştır. Kulübün futbol takımı ise grubunu 2üncü. olarak tamamlamayı başarmıştır. Diğer branşlardaki çalışmaları da devam etmekte olan İstanbul Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü, İstanbul çapında 6 yuva, 3 yetiştirme yurdu, ÇOGEM ve aile yanında desteklenen çocuklardan oluşan 486 adet lisanlı sporcusu ve sosyal faaliyet olarak da yaklaşık 800 çocuğa hizmet vermeye çalışmaktadır.

 

# # #

SAP Hakkında

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri olan SAP, dünya çapında 55.000’den fazla çalışanı, önde gelen ürün ve servisleri ile müşterilerinin iş alanlarındaki inovasyonu artırmasına yardımcı oluyor. SAP çözümleri, üretim, gıda, tekstil, otomotiv, sağlık, perakende, finans ve kamu sektörünün de aralarında yer aldığı 25’den fazla sektörde faaliyet gösteren farklı ölçeklerdeki 190.000’den fazla SAP müşterisinin (Sybase satınalması dahil) iş süreçlerine destek veriyor. Almanya merkezli faaliyet gösteren SAP, New York ve Frankfurt’un da aralarında yer aldığı birçok borsada “SAP” sembolü ile işlem görüyor.

 

SAP’nin iş yazılımları alanındaki liderliğini Türkiye’de de devam ettiren SAP Türkiye, şirketin 65. ülke ofisi olarak 2001 yılında kuruldu. SAP’nin dünya genelindeki yaygın kullanımına paralel olarak Türkiye’de yıllık ciroya göre en büyük 10 şirketin 8’i iş süreçlerini, SAP çözümleri ile kontrol ediyor. Türkiye’de neredeyse her evde SAP sistemi üzerinde üretilen on ürün bulunuyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’deki gelirlerini ve çalışan sayısını istikrarlı olarak artıran SAP Türkiye, ekosistemindeki onlarca iş ortağıyla birlikte 1.500’ün üzerinde nitelikli iş gücüne de istihdam imkanı sağlamış bulunuyor. SAP Türkiye hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.sap.com/turkey adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio