SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Cemil Ekşi Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir süre önce tutuklanan ve 63 gün cezaevinde kaldıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Orhanlı Belediye Başkanı ve CHP Tuzla Belediye Başkan Adayı Cemil Ekşi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ekşi, Kılıçdaroğlu’na “Kaldığım yerden devam edeceğim. Partimin hizmetindeyim. Görev bekliyorum” dedi. Kılıçdaroğlu yapılan görüşmede, belediye başkan adayları için önemli mesajlar verdi.

Yaklaşık bir saat süren görüşme sırasında, Cemil Ekşi, operasyonun neden yapıldığını ve hangi gerekçeyle tutuklandığını anlattı. Tahliye sürecine ilişkin bilgi de veren Ekşi, “Bu süre içinde partim hep yanımda oldu. Milletvekillerimiz ziyaretime geldi. Size de ilginiz için teşekkür ediyorum” dedi.

Cemil Ekşi’nin İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yaptığı siyasi faaliyetleri yakından izlediğini belirten Kılıçdaroğlu ise, “Bölgedeki başarılı çalışmalarınızı biliyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, görüşme sırasında “Tutuklanma sürecinin siyaseten geliştiğinin farkındayız” ifadesini kullandı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA MESAJ
2009 yılında Tuzla Belediye Başkanlığını 400 oy farkla kaybeden Cemil Ekşi ise Kılıçdaroğlu’na “Kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Partimin emrindeyim ve görev bekliyorum” dedi. Yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul’da başarılı olması için elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacağını belirten Ekşi, “İstanbul’un tüm bölgelerinde örgütle birlikte çalışmalara devam edeceğim” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise yerel seçim üzerine gelişen sohbette, “Seçimde İstanbul’dan büyük başarı bekliyorum. Herkes 24 saat çalışacak. Belediye başkan adaylarını bazı yerlerde ön seçim, bazı yerlerde ise kamuoyu araştırmasıyla belirleyeceğiz. Hak edenler emeklerinin karşılığını mutlaka alacak” dedi. Kılıçdaroğlu görüşme sırasında Cemil Ekşi‘ye güvendiğini de söyledi. Ekşi, Kılıçdaroğlu’nun ardından, cezaevinde kaldığı süre içinde kendisini ziyaret eden genel başkan yardımcıları ile milletvekillerine de giderek teşekkür etti.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]