SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ülkücüler Geleneksel İftar Yemeğin’de Buluştu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepe Türk Ocağı Yaptığı açıklamada; 08 Ağustos 2012 tarihinde Maltepe Türk Ocağı Gençlik Kolları ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğimiz muhteşemdi. Davetli 1000’i aşkın teşkilat mensubumuzla Gülşah Düğün Sarayı’nda yapılan iftar yemeğimize Ülkücü Hareketin Büyük Hocası Prof. Dr. Mustafa KAFALI, Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize AKBABA, Türk Ocakları Gençlik Kolları Marmara Bölge eski Başkanı Ahmet Selçuk CAN, İstanbul eski milletvekili Ahmet ÇAKAR, Başbuğ dönemi MHP Genel Sek. Yrd. Naci MEMİŞ, Maltepe Türk Ocağı Başkanımız Halit CAN, Beykoz Türk Ocağı bşk. Mustafa ARMAN, Gebze Türk Ocağı Bşk. Yrd. Sahip AYHAN, Çorlu Türk Ocağı Yönetim Kurulu üyeleri, Gebze ve  Sakarya Türk Ocakları Gençlik Kolları Bşkları; Mehmet Türker TAKCI, İlker DOSUN, Uzunköprü, Edirne, Lüleburgaz ve İzmit Türk Ocakları Gençlik Kolları mensupları, Maltepe Üniversitesi Avrasya Kulübü, İstanbul Aydın Üniversitesi Tarih ve Medeniyet Kulübü, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Türkçe Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi Münazara Kulübü, İstanbul Ticaret Üniversitesi Tarih ve Medeniyet Kulübü Başkan ve mensupları, siyasi parti temsilcileri, Ahde Vefa Derneği temsilcileri, Anadolu Aydınlar Ocağı temsilcileri ve bölge okul müdürleri katıldılar. Özellikle Şehit Anneleri ismi okunurken salondan büyük alkış aldı.

İftar sonrası Basın ve Propaganda Birimimizce hazırlanan ve 2011-2012 etkinliklerini içeren kısa film coşkuyla izlendi.

Maltepe Türk Ocağı Gençlik Kolları Başkanımız Bahadır ÖZCAN da iftar sonrası salona hitap etti. ÖZCAN; İslam’ın dayanışmacı ruhunun en çok hissedildiği bu ay vesilesiyle insanlığın huzurunun yitik anahtarı olan birbirini sevmenin iftar sofralarındaki muhabbetle teşvik edildiğini belirtti. Gençlik Kolları olarak her yıl büyüğü ve küçüğüyle bu kutsal davanın mensuplarını bir çatı altında toplamanın gururunu duyduklarını söyledi. Türk-İslam Davasının Maltepe Türk Ocağı’ndaki arkadaşlarımızın fedakar çalışmaları neticesinde ilerlediğini ve bu kutlu inanç yürüyüşüne bugün çok büyük ihtiyaç olduğunu ifade ederek, devletimizin içerisinden geçtiği hassas döneme dikkat çekti.

 

Türk Devleti’nin bölünmek istendiğini, milli varlıklarımızın ve ekonomimizin yabancı tahakkümüne girdiğini, sanayi ve tarımda dışa bağımlılığın azaltılamadığı gibi arttığını söyledi. Son günlerde verdiğimiz bütün şehitlerimizi anarken, bölücü terör örgütünün demokratik özerklik ve anayasal ortaklık istek ve iddiaları ile 30 yıllık başkaldırı girişiminde yeni bir safhaya siyasetle eriştiğini, medyadaki demokrasi ve özgürlük naralarıyla milletimizin bu konudaki hassasiyetlerinin törpülenmeye çalışıldığını, iktidarı ve muhalefeti ile doğru yönetilemeyen ülkemizin imkanlarının seferber edilememesi, uzun vadeli planlar yapılarak uygulamaya geçilememesi nedeniyle bu kan içici, hain terör örgütü ile hala uğraşıldığını ifade etti.

 

 

 

Sürekli etnik kimliklere vurgu yapılmasının birliğimize zarar verdiğini, hele Türk Milleti’nin etnisite konumuna indirilmeye çalışılmasının ihanet olduğu ifade ederek Türk Milleti’nin buna müsaade etmeyeceğinden herkes emin olmalıdır dedi. İçeride ülkeyi bölen bir siyaseti, dış politikada da Batı emperyalizminin taşeronu olan bir siyaseti reddettiklerini, dış politikadaki körlük nedeniyle sınırımızda ikinci bir Kürt Devleti ortaya çıkmakta olduğuna dikkat çekti.

Milletimizin bu soysuz PKK’dan kurtarılarak, devlet otoritesinin memleketin her taşında tartışmasız oturtulmasıyla, halkımızın huzuru ve refahı sağlandıktan sonra içeriden gücünü alan Türk Milleti’nin yeniden büyük ülke olma yolunda ilerleyebileceğini önemle vurguladı. Bu yolun Türk Ocaklı ülkücü gençlerce alınacağını ve yolun sonunun Büyük Milliyetçi Türkiye olacağını söyleyerek konuşmasını tamamladı.
 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio