Kâğıt Toplarken Tren Çarptı

Yayın: 21:33 - 20.09.2009
Güncelleme: 21:33 - 20.09.2009

Gebze-Haydarpaşa hattında çalışan Banliyö Treni Kartal istasyonu yakınında çarptığı Muhittin Alınk (48) ismindeki kâğıt toplayıcısı olay yerinde hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, saat 15 45’de, Makinist Yakup Kök, yönetiminde ki 1165 sefer sayılı Banliyö Treni Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi, yakınında ve tren raylarına yakın bir mesafede atık kâğıtları ve meşrubat kutuları toplayarak geçindiği belirtilen ve Sivas’lı olduğu öğrenilen Muhittin Alınk isimli şahsa çarptı. Çarpmanın tesiri ile olay yerinde yaşamını yitiren muhittin Alınk’ın cesedi olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra Kartal Cem evi cenaze arabası ile Cem evi morguna götürüldü.

TREN SEFERLERİ AKSADI

 

Muhittin Alınk’a çarptıktan sonra 250–300 metre uzağında turan Banliyö treninde ki olcular boşaltıldı. Bu arada Gebze-Haydarpaşa seferleri yaklaşık bir saat süre ile demir yolu ulaşımına kapatıldı.

Ankara, Adapazarı ve Gebze İstikameti’nden Haydarpaşa istikametine gitmek isteyen yolcu trenleri bir süre Pendik istasyonunda yolun açılmasını beklediler. Polis tren kazasının nasıl olduğu noktasında soruşturma başlattığı kaydedildi.

Exit mobile version