Yasak Aşk Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi!

Yayın: 07:11 - 24.08.2012
Güncelleme: 07:11 - 24.08.2012

Pendik’te ormana gömülmüş halde cesedi bulunan O.K.’nin katil zanlısı eşi ve onun sevgilisi ile birlikte toplam 6 kişi yakalandı. Kadının sevgilisinin, O.K.’yi 12 bin TL verdiği kişiye çamaşır ipiyle boğdurarak öldürttüğü öğrenildi.

Korkunç cinayet, geçtiğimiz günlerde Pendik Aydos Ormanlarında işlenmişti. İddiaya göre O.K. ile evli olan 4 çocuk annesi Y.K., A.B. ile yasak aşk yaşamaya başladı. 5 yıldır birlikte olan iki sevgili, O.K.’den kurtulmak için plan yaptı. A.B., M.Y.’ye (41) 12 bin TL vererek O.K.’yi öldürmesini istedi. Ardından cinayet için plan yapıldı. Lastik tamircisi A.B., yanında çırak olarak çalışan sevgilisi Y.K. ile O.K.’nin 15 yaşındaki oğulları S.K.’nin kaybolduğunu öne sürerek O.K.’yi Aydos Ormanlarına götürmek istedi. A.B., minibüsüne binen O.K. ile birlikte ormanlık alana doğru yola çıktı.

Bu sırada minibüsün arka bölümünde saklanan M.Y. (41), O.K.’yi çamaşır ipiyle boğarak öldürdü. Zanlılar öldürdükleri O.K.’yi ormana bırakıp kaçtı. Ertesi gün Y.K. kocasının öldüğüne inanmak için fotoğrafını istedi. Bunun üzerine A.B., sevgilisi Y.K. ve yanlarında bulunan A.B. (49) ile fotoğraf çekmek için ormana gitti.

Babasından haber alamayınca polise başvuran S.K., bir hafta sonra annesiyle sevgilisinin telefon konuşmalarını duyup babasının öldürüldüğünü öğrendi. S.K.’nın şikayette bulunacağını söylemesi üzerine telaşlanan zanlılar, yanlarına aldıkları V.F.Y. (29) ve O.B. (23) ile ormana giderek O.K.’nın cesedini ormana gömdü. S.K.’nın durumu polise anlatmasıyla harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 5 kişiyi İstanbul’da, cinayet zanlısı M.Y.’yi ise memleketi Ordu’da yakaladı.

Gözaltına alınan O.K.’nın eşi Y.K., ifadesinde, “Korkutmalarını istemiştim, öldüreceklerini düşünmemiştim” diyerek kendini savundu. 6 zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, zanlı Y.K. gazetecilerin, “Pişman mısınız?” sorusuna, “Evet” şeklinde karşılık verdi. İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version