Volkan ve Egemen Kartalspor’da!

Yayın: 09:50 - 25.08.2012
Güncelleme: 09:50 - 25.08.2012

Kartalspor’dan yetişerek Fenerbahçe ve Milli takım formalarını başarıyla taşıyan Volkan Demirel ve Egemen Korkmaz dün eski kulüplerini ziyarete gitti.

Kartalspor Kulüp Başkanı Hamza Tozkoparan Volkan ve Egemen’i makamında ağırlarken Kartalspor’da forma giydikleri yıllarda teknik direktörlüğünü yapan ve bugünlere gelmelerinde büyük emekleri bulunan Ersin Şolpan ve Besim Durmuş’la da sohbet etme imkanı buldular.

Kartalspor kulüp koridorlarında eski fotoğraflarına bakarak geçmişi hatırlayan tecrübeli oyuncular daha sonra Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kartalspor antrenmanını izlemek üzere Radyo Seymen Kartal stadına geçti.

Antrenman öncesinde Kartalspor’lu oyunculara güzel bir sezon geçirmelerini dileyen ikili Kartalspor’da oynadığı yıllarda teknik direktörlüğünü yapan ve bugün Kartalspor Altyapı Koordinatörü olarak Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmaya devam eden Ersin Şolpan’la birlikte bir süre Kartalspor idmanını izledi.

Eski dostlarıyla hasret giderme imkanı bulan Volkan ve Egemen daha sonra Fenerbahçe’nin akşam gerçekleştirilecek antrenmanına katılmak üzere kulüpten ayrıldılar.

Exit mobile version