Güçlü Karakterimizi Sahaya Yansıtarak Göztepe Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz!

Yayın: 10:37 - 25.08.2012
Güncelleme: 10:37 - 25.08.2012

Kartalspor takım kaptanı Burak Akdiş, Göztepe karşılaşmasından Güçlü karakterlerini sahaya yansıtıp galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Burak Akdiş; “PTT 1.Lig’in ilk haftasında kendi sahamızda Göztepe’yi konuk edeceğiz. Kendi sahamızda oynamak ne kadar avantajlı gözükse de sonuçta başarılı olmak için iyi mücadele etmemiz, birbirimize inanmamız gerekiyor ve güçlü karakterimizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıtıp ilk maçtan galibiyetle ayrılırız.

Geçen sezondan korunan iyi bir ekibimiz var, ayrıca bu ekip iyi arkadaşlık ve dostluk bağlarına sahip. Bizim bu karakterlerimize uyum sağlayacak yeni arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Onlarla beraber güçlü karakterimizi sahaya yansıtarak Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak ve yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.

İlk hafta alacağımız galibiyet bizim moral ve motivasyonumuzu üst seviyelere çıkartacaktır. İnşallah taraftarımıza güzel futbolun yanı sıra galibiyet sevincini de yaşatırız.” Dedi.

 

Exit mobile version