SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Durmuş, istemediğimiz bir sonuçtu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Besim Durmuş

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, Manisaspor karşılaşması sonrasında basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı.

Durmuş, “Manisa’ya ilk hafta sahamızda kazandığımız Göztepe karşılaşmasının moraliyle gelmiştik. Burdaki maçın zor olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlıklarımızı yapmıştık.

Fakat oyuna iyi ve olumlu başlayamadık, rakibimiz daha istekli başlayınca oyuna ortak olamadık. Birde gereksiz bir pozisyon hatasından inanılmaz kolay bir gol yedik. Gol sonrasında iki tane arka arkaya kaleciyle karşı karşıya pozisyon bulduk ama bu pozisyonları değerlendiremeyince devreyi 1-0 mağlup kapadık.

İlk yarısında çok iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim karşılaşmanın ikinci yarısına da olumlu başladık ilk yarım saat kadar topun hakimiyeti bizdeydi. Oyunun kontrolünü ele aldık bu arada pozisyonlarda yakaladık, fakat rakibimizde birkaç tane kontra ataktan pozisyon buldu.

Maçın geneline baktığımızda hatlar arasında mesafemiz uzadı, bloklar arasında sorunlar yaşayınca rakip bu aralara çabuk ve ayağa oynadı bizimde takım boyumuz uzadı ve git geller başladı. Takım halinde blok halinde olumlu işler yapamadık. Aslında biz takım halinde birlikte oynayan bir ekiptik, bugün onu başaramayınca rakipte bunlardan faydalandı ve çok atak sonuçlandırdı. Rakibimiz atak sonuçlandırınca çokta baskı yaratamadık ve oyuna hakim olamadık.

Yakaladığımız ve kaçırdığımız pozisyonlar var rakibimizin de var fakat her şeye rağmen berabere bitebilirdi. Kazanacak kadar çok pozisyon bulduğumuzu, olumlu oynadığımızı, maça ortak olduğumuzu söyleyemem ama berabere bitebilirdi. Mağlup olduk istemediğimiz bir sonuçtu, Milli maçlar nedeniyle lig’e verile arada iyi dinlenerek kaybettiğimiz üç puanı iç sahada telefi etmek istiyoruz.” dedi.

Fatih Gül

Kartalspor’un Boluspor’dan kiraladığı orta saha oyuncusu Fatih Gül, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada “Buradan en kötü bir puanla ayrılabilirdik” ifadelerinde bulundu.

Fatih: “Manisaspor karşılaşmasının zor geçeceği bilinciyle buraya gelmiştik. Geçen sezon lig’den düşmüş ve geçen sezonki kadrosundan bazı oyuncuları elinde tutan bir ekiple oynayacaktık. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık.

Rakibimizi iyi analiz etmiştik, iyi bir macadele ortaya koyduk, zaman zaman oyundan koptuğumuz dakikalar oldu, zaman zamanda oyunda üstünlük sağlayan taraf olduk. Yediğimiz gol sonrasında birkaç tane pozisyon verdik onun dışında rakibimzin çok üstün bir oyun ortaya koyduğunu söylemem mümkün değil. Buradan en kötü bir puanla ayrılabilirdik fakat olmadı. Rakibimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Efecan Karaca

Kartalspor’un genç oyuncularından Efecan Karaca, “Rakiplerinin kendilerinden daha şanslı” olduğunu söyledi.

Efecan, “Öncelikle galip geldikleri için rakibimiz Manisaspor’u tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler ve kazandılar. Bizimde pozisyonlarımız oldu fakat biz bu pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz bu akşam daha şanslıydı, özelliklekaleci Volkan Babacan çok iyi bir performans sergiledi.

Moralimiz bozuk önümüzde iki haftalık bir ara var bu arayı en iyi şekilde değerlendirip Samsunspor karşılaşmasında taraftarımızın karşısına moralli bir şekilde çıkmak ve bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

 

İlgili Haberler

Genel
02 Mayıs 2024
Meteoroloji’den Türkiye Genelinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun birçok bölgesinde kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini duyurdu. Özellikle Adana, Osmaniye, Hatay, Mardin ve Batı Akdeniz’de etkili olacak fırtına ve sağanak yağışlara karşı tedbirli olunması gerekiyor. TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış ve fırtınaya dair uyarılarda bulundu. Bu gece saatlerinden […]

Basında Kartal
02 Mayıs 2024
Kartal’ın cadde ve sokakları asfaltlanırken, kaldırımlar da yenileniyor

Kartal’da başlattığı altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarıyla yıllardır çözülemeyen sorunları çözen Kartal Belediyesi, ilçenin 20 mahallesinde tespit ettiği sorunlu cadde ve sokakları baştan sona yeniliyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atalar Mahallesi Halitpaşa Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarını titizlikle gerçekleştirerek Kartal’ı güzelleştiriyor. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Kartal Belediyesi Fen […]

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]