Durmuş, istemediğimiz bir sonuçtu!

Yayın: 08:11 - 03.09.2012
Güncelleme: 08:11 - 03.09.2012

Besim Durmuş

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, Manisaspor karşılaşması sonrasında basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı.

Durmuş, “Manisa’ya ilk hafta sahamızda kazandığımız Göztepe karşılaşmasının moraliyle gelmiştik. Burdaki maçın zor olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlıklarımızı yapmıştık.

Fakat oyuna iyi ve olumlu başlayamadık, rakibimiz daha istekli başlayınca oyuna ortak olamadık. Birde gereksiz bir pozisyon hatasından inanılmaz kolay bir gol yedik. Gol sonrasında iki tane arka arkaya kaleciyle karşı karşıya pozisyon bulduk ama bu pozisyonları değerlendiremeyince devreyi 1-0 mağlup kapadık.

İlk yarısında çok iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim karşılaşmanın ikinci yarısına da olumlu başladık ilk yarım saat kadar topun hakimiyeti bizdeydi. Oyunun kontrolünü ele aldık bu arada pozisyonlarda yakaladık, fakat rakibimizde birkaç tane kontra ataktan pozisyon buldu.

Maçın geneline baktığımızda hatlar arasında mesafemiz uzadı, bloklar arasında sorunlar yaşayınca rakip bu aralara çabuk ve ayağa oynadı bizimde takım boyumuz uzadı ve git geller başladı. Takım halinde blok halinde olumlu işler yapamadık. Aslında biz takım halinde birlikte oynayan bir ekiptik, bugün onu başaramayınca rakipte bunlardan faydalandı ve çok atak sonuçlandırdı. Rakibimiz atak sonuçlandırınca çokta baskı yaratamadık ve oyuna hakim olamadık.

Yakaladığımız ve kaçırdığımız pozisyonlar var rakibimizin de var fakat her şeye rağmen berabere bitebilirdi. Kazanacak kadar çok pozisyon bulduğumuzu, olumlu oynadığımızı, maça ortak olduğumuzu söyleyemem ama berabere bitebilirdi. Mağlup olduk istemediğimiz bir sonuçtu, Milli maçlar nedeniyle lig’e verile arada iyi dinlenerek kaybettiğimiz üç puanı iç sahada telefi etmek istiyoruz.” dedi.

Fatih Gül

Kartalspor’un Boluspor’dan kiraladığı orta saha oyuncusu Fatih Gül, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada “Buradan en kötü bir puanla ayrılabilirdik” ifadelerinde bulundu.

Fatih: “Manisaspor karşılaşmasının zor geçeceği bilinciyle buraya gelmiştik. Geçen sezon lig’den düşmüş ve geçen sezonki kadrosundan bazı oyuncuları elinde tutan bir ekiple oynayacaktık. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık.

Rakibimizi iyi analiz etmiştik, iyi bir macadele ortaya koyduk, zaman zaman oyundan koptuğumuz dakikalar oldu, zaman zamanda oyunda üstünlük sağlayan taraf olduk. Yediğimiz gol sonrasında birkaç tane pozisyon verdik onun dışında rakibimzin çok üstün bir oyun ortaya koyduğunu söylemem mümkün değil. Buradan en kötü bir puanla ayrılabilirdik fakat olmadı. Rakibimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Efecan Karaca

Kartalspor’un genç oyuncularından Efecan Karaca, “Rakiplerinin kendilerinden daha şanslı” olduğunu söyledi.

Efecan, “Öncelikle galip geldikleri için rakibimiz Manisaspor’u tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler ve kazandılar. Bizimde pozisyonlarımız oldu fakat biz bu pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz bu akşam daha şanslıydı, özelliklekaleci Volkan Babacan çok iyi bir performans sergiledi.

Moralimiz bozuk önümüzde iki haftalık bir ara var bu arayı en iyi şekilde değerlendirip Samsunspor karşılaşmasında taraftarımızın karşısına moralli bir şekilde çıkmak ve bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

 

Exit mobile version