SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çukurova Tower, Kartal’da yükseliyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Adana’da kurulan, İstanbul’da Adanus Park projesinden sonra ikinci projesini hayata geçiren Çukurova Gayrimenkul Çukurova Tower’ı basına tanıttı

 

“Daha fazla”sını isteyenlerin yeni adresi:

Adana’da 1993 yılından beri faaliyetlerini sürdüren ve bugüne kadar 20’ye yakın projeye imzasını atan Çukurova Gayrimenkul Kartal’da yeni projesi Çukurova Towers’ı 55 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçiriyor. 126 metrelik dev kule 238 daireden oluşacak. 9 farklı tip dairenin bulunduğu proje Tago Mimarlık imzasını taşıyor. Hafta sonundan itibaren satışların başlayacağı projede stüdyo daireden, 3+1 daireye kadar seçenekler bulunuyor. 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek olan Çukurova Towers’da kat yükseklikleri3,4 metreolacak.

Yüksek prim olanağı

Kartal’da hayata geçirdikleri projeyi anlatan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kara, “Kartal’ın geleceği Adanus Park projemizi hayata geçirdiğimiz günden beri göz kamaştırıyordu. Şimdi ise metro ve uluslararası standartlardaki imkânların bölgeye gelmesi ile birlikte çok değer kazandı. Projemizin en az yüzde 40 oranında prim yapmasını öngörüyoruz”diye konuştu. Dairelerin metrekaresinin ortalama 3 bin 700 TL’den satışa çıktığı projede en düşük daire fiyatı 130 bin TL olarak belirlendi. Temmuz ayında hafriyatın başladığı Çukurova Towers’da teslimler 2014 yılının Ekim ayında yapılacak.

Yüzde 1 peşinatla daire
Firma bünyesinde ödeme kolaylıkları sağladıklarını belirten Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, “Müşterilerimiz daire fiyatının yüzde 1’ini peşin ödüyorlar. Yüzde 25’lik peşinatın geri kalan yüzde 12’si 1 yıl sonra, geri kalan yüzde 12’si ise 2 yıl sonra vade farksız peşinat olarak alınacak. Geri kalan yüzde 75’lik kısım içinse Akbank ve İş Bankası’ndan 120 aya varan kredi kullanılabilecek” diye konuştu.

Yüzde 92 oranında yeşil alana sahip olan Çukurova Towers’da, havuz, güneşlenme terasları, sauna, fitness ve wellness merkezi bulunuyor. Tenis kortu, basketbol sahası ve spor merkezi, çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar ise projenin sosyal donatıları arasında bulunuyor. Concierge hizmetleri ise Back-up tarafından verilecek.

 

 

Çukurova Tower, Adana’da kurulan ve inşaat sektöründe 20 yıllık tecrübeye sahip Son Grup’un iştiraklerinden Çukurova Gayrimenkul’ün imzasını taşıyor. Kalite standartları ve sunduğu sosyal imkanlarla hem konforlu bir yaşam, hem de kazançlı bir yatırım imkanı sağlayan Çukurova Tower, “daha fazla”sını isteyenlerin yeni adresi oluyor.

 

“Daha fazla”sını isteyenlerin yeni adresi:
36 katta 238 konuttan oluşan proje; kentsel dönüşüm planıyla İstanbul’un yatırım potansiyeli en yüksek bölgeleri arasında yer alan Kartal’da, nitelikli bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyor. Alternatif ulaşım olanakları ve sahile yakınlığıyla, kent merkezinde huzurlu bir ortamda yaşama ayrıcalığı sunan proje, adaları da içine alan muhteşem deniz manzarasıyla farklılaşıyor. Tago Mimarlık tarafından projelendirilen Çukurova Tower’ın, Ekim 2014’te tamamlanması hedefleniyor.

 

“Daha fazla manzara, daha fazla konfor, daha fazla kazanç” sloganı ve uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulan Çukurova Tower’da; büyüklükleri 42 ile169 m²arasında değişen, farklı ihtiyaçlara yanıt veren stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Konutlar “home ofis” olarak da kullanılabiliyor. Toplam33.000 m²inşaat alanına ve122,70 metreyüksekliğe ulaşan Çukurova Tower, daire içinde ve ortak alanlarda kullanılan 1. sınıf malzeme ve işçilikle, Çukurova Gayrimenkul’ün vazgeçilmez kalitesini günlük yaşamın her anına taşıyor. Ses-ısı yalıtımlı geniş camları ve 3,40 metrelik kat yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuyor.

 

Modern tasarım anlayışının etkilerini taşıyan Çukurova Tower’da yer alan açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi, hayatın keyiflerinden yararlanmak isteyenlere hitap ediyor. Tesisteki yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, step, aerobik, pilates ve yoga merkezi, sporu günlük yaşamının bir parçası haline getirenlere kolaylık sağlıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu ve kafe lounge-bar eğlenceyle yaşamı buluştururken; puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, 7/24 Back-up ve concierge hizmetleri, Çukurova Tower sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor.

Back-up Consierge hizmetleriyle konforlu bir yaşam vaat eden Çukurova Tower; resepsiyon, fatura, ev temizliği, kuru temizleme, terzi, lostra, oto kiralama ve kurye hizmetleriyle, günlük ihtiyaçların kolayca giderilmesine yardımcı oluyor. Uçak bileti, otel ve restoran rezervasyonu, çiçek ve hediye gönderimi, özel gün ve davet organizasyonu, araç kiralama, özel şoförlü havaalanı transferinin yanı sıra, seyahat danışmanlığı gibi ayrıcalıklı servisleriyle hayatı zevke dönüştürüyor. Konut yardımı hizmeti ise acil ihtiyaç anlarında Çukurova Tower sakinlerine destek oluyor.

Geniş yeşil alanları, enerji tüketimini azaltmayı amaçlayan ısı yalıtımı ve çevreye duyarlı malzemeleriyle dikkat çeken proje; kent merkezinde, kayın, gürgen, sığla, ıhlamur ve manolya ağaçlarının gölgesinde huzurlu bir yaşam vaat ediyor. TSE standartları, deprem ve yangın yönetmeliklerine uygun tasarlanan Çukurova Tower, konforlu, estetik ve güvenli bir yaşam sunuyor.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]