Bemol Pasta Cafe buluşma noktası oldu!

Yayın: 12:16 - 12.09.2012
Güncelleme: 12:16 - 12.09.2012

Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde kısa bir süre önce açılan, hizmet kalitesi ve lezzetleriyle kısa sürede müşterilerinin beğenisini kazanan Bemol Pastaneleri Maltepe’lilerin buluşma noktası oldu.

 

 

 

 

Bemol’de sohbet etmeyi tercih ediyorlar!

Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Vakıfbank Yön. Krl. Bşk. Vekili Halim Kanatçı, Masiad Başkanı İlhan Özipekoğlu, Pendik Bld. Bşk. Yrd. Rüstem Kobil, Togel Başkan. Cesur Kılıç, Mask Başkan Hüseyin Koca, Bank Asya Yön. Krl. Üyesi Işık Sigorta Gn. Md. Recep Koçak, Sanatçı İbrahim Erkal, İşletmeci Feyzullah Çelebi, İstanbul Em. Md. Trafik Şb. Md. Haluk Tuna ve Maltepe Musiki Eğitim Derneği Şefi ve Başkanı Fikret Erkaya pek çok sayıda müdavimler sohbet buluşmalarını Bemol’de gerçekleştiriyor.

İbrahim Erkal’in uğrak yeri!

Türk ve dünya mutfağının en seçkin örnekleri Bemol ustaları tarafından büyük bir titizlik ve beceriyle hazırlanarak Bemol’ün vazgeçilmez tatlıları eşliğinde keyifli sohbetlerin yapıldığı bu mekanı Erzurum’lu sanatçı İbrahim Erkal’inde uğrak yeri durumunda.

Erkal’in vazgeçilmez tatlı menüsü, Cevizli Baklava – yanında Bemol dondurma…

Bemol’de müşteri memnuniyeti önem veririz!

Modern mimari bir binada farklı hizmet anlayışı ile tüm ürünlerin günlük kullandıklarını belirten İşletme sahibi Feyzullah Çelebi, Krepler, Pizzalar, Köfteler, Köfte – ızgara çeşitleri, Makarnalar, Wroplar ve zengin menüyle müşteri memnuniyetine önem verdiklerini dile getirirken, Bemol Pasta Cafenin, Maltepe’de buluşma noktası haline geldiğini belirtti.

 http://www.bemolpastaneleri.com/

Rezarvasyon Tel: 0216 371 5657

Exit mobile version