İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesi’ne Büyük Destek!

Yayın: 08:11 - 13.09.2012
Güncelleme: 08:11 - 13.09.2012

Sultanbeyli’nin en önemli gençlik projelerinden biri olan “İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesi”, İstanbul Kalkınma Ajansı’ndan hibe almaya hak kazandı.

Sultanbeylili çocukların ve gençlerin yararlanacağı İstanbulensis Gençlik Merkezi,276 proje arasında başarılı olarak 910 bin TL hibe alamaya layık görüldü.

Belediye Strateji Geliştirme Müdürlüğü, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın “Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı” naİstanbulensis Gençlik Merkezi Projesi ile 7 Mayıs 2012 tarihinde başvuruda bulundu. Titizlikle hazırlanan bu önemli proje, toplam 276 proje ile yarıştı. Sultanbeylili gençlere yönelik çeşitli aktivitelerin yer alacağı İstanbulensis Gençlik Merkezi Projesi’, 276 proje arasında başarılı olarak 910 bin TL hibe almaya hak kazandı.

İSTANBULENSİS GENÇLİK MERKEZİ

Mecidiye Mahallesi’nde yapımı devam eden ve inşaatı büyük ölçüde tamamlanan İstanbulensis Gençlik Merkezi, Sultanbeyli’de yaşayan gençlerin sosyal, kültürel, mesleki, sportif ve kişisel gelişim ihtiyaçlarına cevap verecek aktiviteler ekseninde tasarlandı.

Sultanbeyli Belediyesi liderliğinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaymakamlık ortaklığında yürütülen proje kapsamında, gençlerin kullanımına yönelik teknoloji sınıfı, spor salonu, sinema ve tiyatro salonu, fuaye salonu, mesleki eğitim atölyeleri ve görme engelli gençlere yönelik dijital kütüphane salonları oluşturulacak.

Projenin başlıca faaliyetleri ise şöyle;

 

 

Exit mobile version