Shining Star II. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali!

Yayın: 09:18 - 19.09.2012
Güncelleme: 09:18 - 19.09.2012

Shining Star II. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali 17-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Türkiye, Malta, Litvanya, Bulgaristan, İtalya, İrlanda, İngiltere, Romanya, Rusya, Polonya, Ukrayna, Kazakistan, İsrail, Kırgızistan, Gürcistan ve Hırvatistan’ın katılımıyla Kartal Belediyesi ev sahipliğinde Kartallı sanatseverler buluşuyor.

 

Shining Star II. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali, WAFA (Uluslararası Sanatçılar ve Festivaller Birliği)’ nin organizasyonuyla yirmi yabancı ülkeden gelen 12-18 yaş arası çocuk ve gençlerin yarışacağı ses yarışması çok sayıda önemli ismi bir araya getiriyor.

 

Birleşmiş Milletler’in Dünya Barış Günü kabul ettiği 21 Eylül Cuma akşamı CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok ÖZ’e WAFA tarafından Uluslararası Barış Ödülü’nün verileceği programda Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” sözünün haklılığı bir kez daha kanıtlanacak.

 

Yaşları 9 ile 23 arasında değişen 40 genç, 2012’nin kültür -barış elçileri olarak belleklerimizdeki yerlerini alacak.

 

 

Not

20.30- Green Park CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ’e Uluslararası Barış Ödülü Sunumu

 

 

Exit mobile version