Avcı Spor Kulübü’nün Şampiyonluklar Serisi!

Yayın: 12:36 - 19.09.2012
Güncelleme: 12:36 - 19.09.2012

Kartal İlçesinin başarılı kulübü, Avcı Spor Kulübü seriyi bozmayarak şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Son iki yılın minikler ve yıldızlar Wushu Kung Fu İstanbul Şampiyonu olan kulüp, Muay Thai branşında da geçen sene olduğu gibi bu sene de İstanbul İl Birinciliği Şampiyonasını kazandı.

 

15-16 Eylül 2012 Tarihleri arasında Esenler Belediyesi Spor Kompleksin’de yapılan Muay Thai minikler-yıldızlar-kadetler İstanbul İl Birinciliği Şampiyonasına 13 sporcu ile katılan Avcı Spor Kulübü 12 Altın ve 1 Gümüş madalya kazanarak rekor bir başarıya imza attı. Kaliteli müsabakaların yer aldığı şampiyonada Avcı Spor Kulübü sporcuları bariz teknik üstünlüklerini sergileyerek rakiplerini geçmeyi bildiler.

 

İstanbul Şampiyonasında derece yapan sporcular Çanakkale’de yapılacak Muay Thai Marmara Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Çanakkale’de de aynı başarıyı gösterdikleri takdirde Uşak’ta yapılacak Türkiye Muay Thai Şampiyonasına katılma hakkını kazanacaklar.

 

 

Avcı Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Oktay Avcı; ” Bir şampiyonaya 13 sporcu ile katılmak ve 12 Altın madalya kazanmak büyük bir başarı örneğidir, gümüş kazanan sporcumuzda aynı kiloda yer aldıkları için finalde yine bizim kulübümüz sporcusuna yenilerek birincilik ve ikincilik kürsüsünü paylaşmışlardır. Gelecekte bu sporcularımı uluslararası ringlerde görmeyi çok arzu ediyorum. Sporcularımı ve velilerini ayrıca kutluyorum.” dedi.

 

ŞAMPİYON SPORCULAR

 

SENCER S. AVCI          33 kg. ALTIN                     YILDIZ DEMİR              33 kg. ALTIN

DEVRİM DEMİR            40 kg. ALTIN                      İREM İLHAN                36 kg. ALTIN

ALPEREN AVCI             44 kg. ALTIN                     F. SAMYELİ İPEKOĞLU  36 kg. GÜMÜŞ

BORAN ŞAHİN              54 kg. ALTIN                     KÜBRANUR MEMİŞ       40 kg. ALTIN

TAYLAN Ö. ŞAHİN         57 kg. ALTIN                    TUĞBA KILIÇ                57 kg. ALTIN

YASİN AYVACI            +57 kg. ALTIN                    BÜŞRA AYVACI             60 kg. ALTIN

AYLİN YILDIZ              +60 kg. ALTIN

Exit mobile version