Okan Yıldız; Bizim İçin Çok Önemli Bir Hafta!

Yayın: 12:10 - 21.09.2012
Güncelleme: 12:10 - 21.09.2012

Kartalspor’un genç oyuncularından Okan Yıldız, hedeflerinin Urfa’dan galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi.

Okan Yıldız,”Bizim için çok önemli bir hafta, Samsunspor karşısında kaybettiğimiz bir puanı Ş.Urfaspor karşısında alacağımız galibiyetle telefi ederek yükselişe geçmek istiyoruz.

Tüm hafta boyunca galibiyete odaklandık ve çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Yarında Ş.Urfaspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacağız. Bu sezon kulüp olarak çok farklı bir hava yakaladık, bu havayı yakalamamızdaki en büyük etkenlerden biriside iyi bir yönetimimizin olması.

Lig sonu için planımız yok biz her hafta oynayacağımız maça konsantre oluyoruz ve bu şekilde ilerliyoruz. Lig’in sonunda ne noktada olacağımızı hep birlikte izleyip göreceğiz. Bu anlamda ilk hedefimiz yarın oynayacağımız Ş.Urfaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak.”dedi.

Ethem Ercan Pülgir

Kartalspor’un Ümit Milli oyuncusu Ethem Ercan Pülgir, İstanbul’a üç puanla dönmeyi hedeflediklerini belitti.

Ethem Pülgir, “Geçtiğimiz hafta sahamızda Samsunspor’u konuk ettik ve yorucu bir 90 dakika sonrasında karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Son iki dakikada bulduğumuz gollerle karşılaşmadan bir puan çıkarmamıza rağmen, sahamızda kaybedilmiş iki puan bulunmakta.

Urfa’ya da bu kaybedilen iki puanı telafi etmek için gidiyoruz. Takım olarak birbirimize güvenimiz ve konsantremiz en üst seviyede. Doksan dakika boyunca en iyi mücadelemizi ortaya koyarak İstanbul’a üç puanla dönmeyi hedefliyoruz. Umarım bu hedefimizi tutturarak yükselişe geçeriz.” Dedi.

 

Exit mobile version