SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağış, Kartal Belediye Başkanının Uykuları Kaçıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da partililerle bir araya gelen AB Bakanı Egemen Bağış, 2013 yerel seçimlerinde Kartal’da AK Parti’nin kazanacağını belirterek, CHP’li Belediye Başkanının uykularının kaçtığını söyledi.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, kartal’da konuştu. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde AK Parti İlçe teşkilatı ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Bakan Bağış, CHP ve BDP’yi sert dille eleştirdi. İki partinin de şer kardeşliği kurduğunu dile getiren Bağış, tek sıkıntılarının Kartal sokaklarından geçerken içlerinin cız etmesi olduğunu belirterek, bir yıl sonra Kartal AK Parti’nin olacağını söyledi.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen teşkilat toplantısına İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Partililer ve kanaat önderleri katıldı.

 

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bosna-Hersek seçimlerine değinerek, ”Geçtiğimiz hafta sonu Bosna-Hersek’te seçimler yapıldı. Rahmetli İzzetbegoviç’in partisinden Amra Babiç adlı kardeşimiz kendi ilçesinin belediye başkanı seçildi. Avrupa’nın ilk başörtülü belediye başkanı seçildi. Darısı Türkiye’nin başına. Amra Babiç, üç çocuk annesi bir bacımız. Toplum onu seviyor. Seçildikten sonra çok ilgi gördü ve üstüne gittiler. Muazzam bir açıklama yaptı. ‘Önemli olan içinin karakteridir, başörtüm benim bireysel tercihimdir’ dedi.”

BDP-CHP şer kardeşliği: CHP’nin Türkiye’de olumsuzluk yaratmaya çalıştığını savunan Bağış, ”Yanı başımızda Suriye, haddini aşarak Türkiye’nin sınırlarına top atışı yapıyor. TC Hükümeti, olası bir saldırıya karşı hazırlıklı olmak adına TBMM’den yetki alacak, CHP ve BDP karşı çıkıyorlar. Bunların bu şer kardeşliği yeni değil. Hatırlarsanız seçim döneminde bu çakma Gandhi, Hakkari’de aldıkları oyun 10 katı kalabalık meydanda konuşma yaptı. Meydanın dolu olmasının bir bedeli vardı. BDP’liler kendi belediye araçlarıyla oraya insan taşıdılar ama ona şart koştular, o da ona boyun eğdi. ‘O mitingde Türk bayrağı olmayacak’ dediler, o da kabul etti. Atatürk’ün kurduğu partiye yakışıyor mu? Cumhuriyetimizin kurucusunun kemiklerini sızlatıyorlar. O gün başlayan şer ortaklığı devam ediyor. Eli kanlı Esed’e karşı BDP-CHP şer kardeşliğinin tezkeredeki ortak tutumunu bu millet gördü. Bunun hesabını Kartal’daki sandıkta benim vatandaşım sorar.”

 

İÇİMİZ “CIZ” EDİYOR: 2013 yılında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Bağış, Kartal sokaklarında gezerken içlerinin “cız” ettiğini söyledi. Kartal’ın yeniden AK Parti’ye geçmesi için partililerden söz isteyen Bağış, “Seçimlerin öne alınması için Yazıcıoğlu’nun vefatından sonra timsah gözyaşları döken bugün ayak oyunlarına giriyor. Milletimiz Cumhuriyet tarihinde bize verdiği yetkileri kimseye vermedi. Bizim tek sıkıntımız Kartal sokaklarından geçerken, Kartal’ın sorunlarını gördüğün içimizin cız etmesidir. Kartal’da AK Parti kazanacaktır, bunu bilen Belediye Başkanına artık bundan sonra uyku, muyku yok, uyuyamıyor. Kartal’da önümüzdeki Ekim ayında büyük kutlama gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]