SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Oyuncularımı Yürekten Gönülden Tebrik Ediyorum!

Yayınlanma:
ABONE OL

PTT 1.lig’in 7.hafta açılış karşılaşmasında sahasında Ç.Rizespor’la karşılaşan Kartalspor’un teknik direktörü Besim Durmuş, karşılaşma sonrası yapılan basın toplantısında “Oyuncularını yürekten ve gönülden tebrik ettiğini” söyledi.

Durmuş; “Geçtiğimiz hafta deplasmanda kaybettiğimiz maçtan sonra iç sahada özellikle Rizespor gibi lig lideri, deplasmanda hücum gücü yüksek bir takımla oynamanın önemli ve zor olduğunu biliyorduk ama bütün hafta tüm tedbirlerimizi almıştık.

Karşılaşmaya iyi başladık, olumlu devam eden süreçte hem savunmadan çıkarken, hem atakları sonuçlandırırken orta sahanın hakimi tamamıyla Kartalspordu. Olumlu futbol oynadık, Rizespor’un etkili ve süratli oyuncularını yakın markaja alarak kazandığımız toplarla etkili ataklar sonuçlandırdık. Berabere bitse üzüleceğimiz maçı mağlup kapattık. İki tane kornerden bir tanede atılan golün dışında rakibimize pozisyon vermedik. Geçen hafta Ankara’da da bir pozisyon verdik aynı şekilde gol oldu.

Bugün sahada mücadele eden oyuncularım yalnız kaldı. Yapabileceklerinin en iyisini yaptılar, kazanacak bir davranış sergilediler, Rizespor’a karşı kora kor hatta maçın süresi uzadıkça da ayakta kalan, daha fazla adamla atak sonuçlandıran bir yapı içerisindeydiler. Rize takımı defanstan uzun oyunculara atılan ve ölü toplardan var olmaya çalıştı. Ayrıca 6-7 tane gereksiz faul oldu, bu gereksiz faullerden zaman, zaman sıkıntılar yaşadık.

Her şeye rağmen ben yıllardan beri hakemlerle ilgili veya oyun içindeki futbol topunun dışında hiçbir şeyle ilgilenmedim, öylede devam edecek. Ama şunu söyleyebilirim bugün Rize takımına karşı yüreğini ortaya koyan, kazanmak için yapabileceklerinin en iyisini yapan, pozisyonlar üreten, çok az pozisyon veren bir inisiyatif ortaya koyduk maalesef üç puan kaybettik. Oyuncularımı yürekten gönülden tebrik ediyorum.

Biraz önce yalnız kaldık dememin sebebi takdir haklarının farklı gelişmesiydi. Kartalspor Türk futboluna Fair-Play çerçevesinde oyuncu yetiştiren, kendini ifade eden İstanbul’un güzide bir kulübü, Kartalspor camiası PTT 1.lig’de Fair-Play çerçevesinde futbolun içinde doğruları üretmeye çalışan bir camia, ezilmemize, itilmemize gerek yok, biz kendimizi ifade ederiz, edeceğizde. Günlerimiz hep bu doğrultuda geçti, bugün sahadaki davranışımızda öyleydi. Her şey bizim adımıza güzel olacak bugün sadece üç puan kaybettik. Takım olarak puan tabelasında daha üst sıralarda bulunmak istiyorduk, oralarda bulunacak gücümüzde var ama bu konuda bugün itibariyle kaybedilen üç puan bizim için çok önemliydi.

İç sahada kazanmamız gereken bir maçtı üzgünüz tabi ki Rize takımına aldıkları üç puandan ötürü tebrik ediyorum kalan maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]