Pitbull’ların koruduğu uyuşturucuyu polis buldu!

Yayın: 07:13 - 22.10.2012
Güncelleme: 07:13 - 22.10.2012

Pendik Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Aydos bölgesinde son 48 saatte ikinci uyuşturucu baskınını gerçekleştirdi. Polis ekipleri, bir evin bahçesine gömülmüş uyuşturucuyu çıkarmak isterken karşısında saldırgan pitbull köpeklerini buldu. Hayvanların sakinleştirilmesinin ardından gömülü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Pendik Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine ikinci darbeyi vurdu. Önceki gün yapılan ilk baskında bir kısmı satışa hazır toplam 2 kilo 350 gram esrar ele geçiren polis, 1000 TL uyuşturucu parasına da el koymuştu. 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İlk baskında tutuklanan kişinin bacanağının evini de gözlem altında tutan ekipler, uyuşturucu satışının yapıldığını belirleyince “Amca bayram şekerlerini dağıtıyor” parolasıyla baskını gerçekleştirdi.

Evin etrafını saran polisler, bahçedeki 2 pitbull cinsi köpeği karşılarında görünce zor anlar yaşadı. Bir polis memurunun köpekleri sakinleştirmesinin ardından eve baskın düzenlendi. Yapılan operasyonda Yasin E., Ersin U. ve 17 yaşındaki bir genç gözaltına alındı. Polis, extacy, bonzai ve esrarları evin bahçesinde gömülü vaziyette buldu. Kazılan yerlerin üzerine örtülen toprağı boşaltan polis, bidonların içine konulmuş 300 adet extasy, 30 adet bonzai ve bir kısmı toz 250 gram esrar ortaya çıkardı. Extacy’nin tanesinin 20, bonzainin paketinin 240 TL’den satıldığı tespit edildi. 3 bin TL para, 2 laptop, LCD televizyon ve el yapımı bir silaha el konuldu.

 

Polis köpeklerin bilerek bahçeye bağlandığı, olası polis baskınından havlama sesiyle satıcıların uyuşturucuyu yok etmek için zaman kazanmayı amaçladıkları belirtildi. Gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edilecek. Polis ekipleri, Aydos’a yapılacak uyuşturucu baskınlarının aralıksız devam edeceğini bildirdi.(CHA)

Exit mobile version