Avrupa’da Ödül Rekoru Kırdı, Saray Hayatını Kurtköy’e Taşıdı!

Yayın: 08:35 - 23.10.2012
Güncelleme: 08:35 - 23.10.2012

Avrupa’nın en prestijli ödülü olarak bilinen ‘Europan Property Awards’dan 5 dalda 8 ödülle dönen ‘ELİT GRAND PALAS’ saray hayatını Kurtköy’de yaşatacak. 175 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede yatırımcıya en az yüzde 50 kazanma garantisi veriliyor.

 

 

İstanbul’da sarayda yaşamak 175 bin TL’den başlıyor

 

Avrupa’nın en prestijli ödülü olarak gösterilen ve ‘Türkiye de Avrupa Gayrimenkul Oscarları’ olarak bilinen ‘European Property Awards’ da tam 5 dalda 8 ödül alarak tarihi bir rekor kıran ELİT GRANDE PALAS Kurtköy’de hayata geçiyor. Osmanlı mimarisi eserlerinden ilham alınarak tasarlanan projeden ev sahibi olacakları adeta bir saray yaşantısı bekliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 kilometrelik uzaklıkta yükselen projede; vale park, resepsiyon ve ev-oda temizliği dışında kişiye özel birçok hizmet de yer alıyor.

 

 

Projeden ev sahibi olacaklar ‘Elit Asistans’ hizmetleri ile kişisel güvenlikten, kuru temizlemeye, uçak otobüs bilet rezervasyonlarına, doğum günü partilerinden evlilik yıldönümü organizasyonlarına kadar birçok ayrıcalıktan faydalanabiliyor. Yatırım açısından da büyük kazanç sağlayan Elit Grand Palas, erken alım avantajını kullanan müşterilerine en az yüzde 50 kazanma fırsatı sunuyor. Projede 3 bin 560 TL olan konut metrekare fiyatlarının, projenin bitimiyle birlikte 5 bin TL’ye kadar çıkması bekleniyor.

 

 

 

 

Exit mobile version