Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi Açılıyor!

Yayın: 14:18 - 05.11.2012
Güncelleme: 14:18 - 05.11.2012

Sultanbeyli, eğitim alanında yaptığı hamlelere bir yenisini ekliyor.

İlköğretim 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine derslerinde destek sağlayacak Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi, 8 Kasım Perşembe günü açılıyor.

 

Sultanbeyli Belediyesi’nin eğitime olan tam desteği sürüyor. 2012 yılını Sultanbeyli için “Eğitim ve Kültür Yılı” ilan eden belediye, yeni okulların ve destek projelerinin ardından yepyeni bir merkezi hizmete açıyor.

 

Belediye, oluşturduğu Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi (SUGEM) ile 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan öğrenciler için eğitim desteği sağlamayı hedefliyor.

Mehmet Akif Mahallesi’nde kurulan merkezde öğrenciler, matematik, Türkçe, fen bilgileri, sosyal bilgiler, İngilizce ve bilgisayar alanında ücretsiz eğitim alacak.

 

 

Bünyesinde bilgisayar sınıfı, kütüphanesi ve 8 adet etüt salonu olan merkezde, alanında uzman eğitimciler, gençlere okul derslerinde büyük destek sağlayacak.

Bununla birlikte buradaki eğitimciler, gençlerin aileleriyle iletişim halinde olarak öğrencilerin gelişimlerini yakından takip edecek. Düzenleyecekleri sosyal etkinliklerle de öğrencileri sosyal anlamda hayata hazırlayacak.

 

8 Kasım’da açılıyor

 

Eğitimdeki kalitenin çıtasını yükseltmek adına kurulan SUGEM, 8 Kasım günü saat 14.00’te Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katılımıyla açılacak.

Merkezden hizmet almak isteyen öğrenciler sınavla belirlenecek. Öğrencilerin sınav için 16 Kasım’a kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor. Sınavda başarı gösteren ilk 400 öğrenci derslerden faydalanma hakkı kazanacak.

 

Kayıt yaptırmak veya bilgi almak isteyenler 398 83 88 – 89 telefonu arayabilir veya Mehmet Akif Mahallesi Fatih Bulvarı No: 238 adresindeki merkeze bizzat müracaat edebilirler.

 

 

Exit mobile version