SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kızıltan, bugün verilmeyen bir penaltımız var!

Yayınlanma:
ABONE OL

Torku Konyaspor beraberliği sonrasında basın karşısına geçen Özcan Kızıltan, kazanmadıkları için üzüntülü olduklarını belirtirken oyuncularının kazanma hırsı ve mücadelelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kızıltan; “Tabi ki çok kolay bir maç olmayacağını biliyorduk, önemli bir rakibe karşı oynadık. Üst üste aldığımız Denizlispor ve 1461 Trabzon galibiyetlerinden sonra, kendi sahamızda Torku Konyaspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmak istiyorduk, bunun için de oyuncularım çok büyük bir gayret sarf ettiler, ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar ama istediğimiz üç puanı getirecek golü bulamadık. Özellikle ikinci yarı çok pozisyonlar bulmamıza rağmen olmadı.

Ben oyuncularımı gerçekten yürekten tebrik ediyorum. Bugün yine hem çok iyi mücadele ettiler hem de kazanma adına müthiş gayret gösterdiler. Özellikle ikinci yarı rakibe pozisyon dahi vermediler ama olmadı.

Yalnız bir sitemim olacak, ilk yarı Yaser’in verilmeyen bir penaltısı var, bu karşılaşma benim görevde olduğum dördüncü karşılaşma ve bu dört haftada da verilmeyen penaltılarımız var. Hakemleri çok eleştirmek istemiyorum, bu işi yaptığım sürece hakem konularına girmek istemiyorum Kutluhan hoca sevdiğim hakemlerden biridir ancak bugün verilmeyen bir penaltımız var son dakika taç çizgisinin kenarında Okan rakibi ile girdiği mücadele sonucunda bir travma yaşadı ve hastaneye kaldırıldı, bu pozisyona hakem faul bile çalmadı, bütün bunlar üzücü ama futbolun içinde bunlar var.

Her şeye rağmen kazanamadığımız için üzüntülüyüz ama oyuncularımın ortaya koydukları mücadele, kazanma hırsı bizi çok mutlu etti, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

 

Gökhan Güney, Kartalspor her takımla kafa kafaya oynuyor…

Tecrübeli orta saha oyuncularımızdan Gökhan Güney, böyle mücadele ettiklerinde ismi ne olursa olsun her takımla kafa kafaya oynayacaklarını söyledi.

Gökhan; “İki haftadır galip geliyorduk, içeride Denizlispor dışarıda 1461 Trabzon’u yenmiştik, Konyasporu da yenerek bu galibiyetleri taçlandırmak istiyorduk. Karşımızda bu lig’in iyi takımlarından Konyaspor vardı maçın başından sonuna kadar sahanın her yerinde maçı kazanmak isteyen oyuncu grubunun biz olduğumuzu düşünüyorum. Pozisyonlar var atamadık, verilmeyen bir penaltımız var fakat o noktaya çok fazla takılmak istemiyorum. Biz böyle mücadele ettiğimiz sürece içeride yada dışarıda ismi ne olursa olsun her takımla kafa kafaya oynarız.

Bu maçta da galip gelmek isterdik ama olmadı, bu ligde içeride yada dışarıda alınmış puan puandır diye düşünüyorum.  Son olarak takım arkadaşlarıma gerçekten çok teşekkür ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaptık, kazanmak isterdik ama olmadı. Önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanıp oradan puan yada puanlar almaya çalışacağız.

Ethem Pülgir, maçın hakkı beraberlikti

Genç savunma oyuncumuz Ethem Pülgir, maçın hakkı beraberlikti ve berabere sonuçlandı dedi.

Ethem; “Maç ortada ve he iki takıma dönebilecek bir şekilde geçti. Bizim pozisyonlarımız vardı değerlendiremedik, Konyasporun da pozisyonları oldu her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Zaten maçın hakkı beraberlikti ve berabere sonuçlandı.

Biz iki haftadır galip geliyorduk, bir çıkış yakalamıştık bu maçla bu çıkışımız durdu fakat önümüzdeki hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek çıkışımıza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]