Hizmetler Meyvesini Verdi!

Yayın: 09:35 - 22.11.2012
Güncelleme: 09:35 - 22.11.2012

Sultanbeyli Belediyesi’nin şeffaf ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışının bir adımı olarak hayata geçirilen Çözüm Masası, ilçe halkına büyük kolaylık sağladı.Sultanbeyli Belediyesi tarafından ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarına daha çabuk çözüm bulabilmek adına Kent Meydanı’nda oluşturulan Çözüm Masası’na, yüzlerce vatandaş başvuruda bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Sultanbeyli Belediyesi “Kendini ve Kentini Geliştiren Belediye” sloganını hayata geçirmek için çeşitli adımlar atıyor. İlçenin değişimi ve gelişimi için çok sayıda proje üreten ekiplerkısa bir süre önce, halkın yoğun olarak bulunduğu Kent Meydanı’nda Çözüm Masasıaçarak, hizmeti vatandaşın ayağına götürmüştü.

Bu hizmet sonucunda, halkla birebir diyalog kuran uzman ekipler, ilçenin sorunlarını ilgili birimlere taşıyarak çözüme katkı sunuyor. Her gün onlarca vatandaşın başvuru yaptığı Çözüm Masası, misafirlerini ağırlayarak ilçe halkının sorunlarını dinliyor.

 

Yüzlerce vatandaşı ağırladık

Sultanbeyli halkına her konuda büyük kolaylık sağlamak amacıyla kurulan Çözüm Masası, vatandaşların ilçe hakkında istek ve şikayetlerini dinleyerek bu talepleri yetkililere iletiyor.

Her türlü konunun iletilebildiği Çözüm Masası, ilçe halkına büyük hizmet sağlıyor. Haftanın altı günü açık olan birime, şimdiye kadar yüzlerce başvuru yapıldı. İlçe hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı, çalışmalarla ilgili farklı fikir ve önerilerin sunulduğu Çözüm Masası,güleryüz ve insan odaklı hizmet anlayışıyla ilçemize önemli farkındalık katıyor.

 

 

Exit mobile version