Kartalspor Yönetimi Takımına Güveniyor!

Yayın: 07:29 - 30.11.2012
Güncelleme: 07:29 - 30.11.2012

Adana Demirspor hazırlıklarını sürdüren Kartalspor, bugün gerçekleştirdiği antrenman sonrasında yöneticilerden Cafer Dere’ye ait Poyraz Balık Restaurantta bir araya gelerek akşam yemeği yedi.

Kartalspor Yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve profesyonel takım personelinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Kartalspor kulüp başkanı Hamza Tozkoparan, teknik ekip ve futbolculara güvendiklerini, onlara olan inançlarında ve sevgilerinde hiçbir azalma olmadığını dile getirdi.

Önlerinde çok önemli iki deplasman maçının olduğunu söyleyen Tozkoparan, takıma giren girmeyen, forma şansı bulan yada bulamayan tüm oyuncuların, bir bütünlük sağlamasını, arkadaşlığı, takım ruhunu ve kardeşliği ortaya koyarak mücadele etmelerini istedi. Alınacak iki galibiyetin takımı puan sıralamasında yukarı taşıyacağının altını çizen Tozkoparan, yönetim olarak buna inandıklarını oyuncularında strese girmeden mücadele ettiklerinde bunu başarabilecek güçte olduklarını ifade etti.

Kartalspor kulüp başkanı Hamza Tozkoparan’ın yaptığı konuşmadan bir süre sonra, futbolcular restauranttan ayrılırken, yöneticiler ve teknik ekip bir süre daha kalarak mevcut durum değerlendirmesi yaptı.

Exit mobile version