SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kim Öle, Kim Kala? az dram bol komedi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Bu tiyatro oyununda, az dram bol komedi var!

Kim Öle, Kim Kala? az dram bol komedi!

Yıldırım Öcek Tiyatrosundan güldüren ve düşündüren güzel bir tiyatro oyunu olan “ Kim öle, kim kala” adlı oyun tiyatroseverler tarafından çok beğenildiği belirtiliyor.

(ÖLÜMCÜL KOMEDİ 2 PERDE)

Aynı evi paylaşan, huysuz ihtiyar, cimri bir baba ile, yaşı ilerlemiş oğlunun kişilik çatışmasını anlatan bir komedi. Oğlu’nun  her yaptığına bir kulp takan baba, üstelik onun evlenmek istediği gelin adayını da hiç sevmemektedir. Oğlu bu evliliği gerçekleştirebilmek için 17 yıl gibi bir süre beklemiştir. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tehlikeli bir plan kurarlar. Vee!..  İşler iyice karışır. Biraz polisiye,  az dram ama  bol komedi .  Babalar mı haklı, evlatlar mı?. Yitirilmeye yüz tutmuş değerlerimizin, kaybedildikten sonra yaşanan pişmanlıkların fayda etmediğini, aile birliğinin önemini bir kez daha anlatıyor bu oyun.

Bir çok Tv dizisi ve tiyatro oyunlarının da yazarı olan usta kalem Vasıf KÜÇÜKORUÇ’un kaleminden çıkan “KİM ÖLE KİM KALA” adlı oyun kelimenin tam anlamıyla hem güldürüyor, hem düşündürüyor. “ÇILGIN BEDİŞ” “TATLI KAÇIKLAR”  vs. gibi ve son olarak da “BENİM ANNEM BİR MELEK”  adlı Tv dizisinin yazarı olan Vasıf KÜÇÜKORUÇ aile kavramına verdiği önemi bu oyununa da yansıtıyor.

Huysuz baba da usta oyuncu Oğuz OKTAY harikalar yaratıyor.  17 yıllık sevgili de Merih FIRAT yılların tecrübesini konuşturuyor. Tolga ÖZ ve Yavuz KETENCİ oyunun olmazsa olmazları..  Zuhal ÖZTÜRK bu güne kadar yetiştirdiği yüzlerce değil binlerce talebesinin ardından artık sahnede ve adeta oyunculuk dersini bu kez tiyatroda veriyor. Hamza YAZICI ve Ali GÜREN.. Bu iki küçük dev adamları izlemeye doyum olmuyor.  Ve, Zülfikar YAZGAÇ , Nejat UYGUR’dan öğrendiklerinin hakkını nasıl da ortaya koyuyor.

Oyunun kostümlerine, usta modacı  Terzi Yamağı Barbaros ŞANSAL,  müziğine ise Funda ARAR ve  Febyo TAŞEL ayrı bir önem ve değer katmışlardır. (SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZLE)

“AVRUPA YAKASI” adlı dizi de “PATRON” rolü ile uzun yıllar evlerimize konuk olan Yıldırım ÖCEK usta, bu oyunda hem oynadı, hem de oyunun yönetmenliğini yaptı.

 

İLETİŞİM   :                      (0532) 452 65 51 Zuhal ÖZTÜRK

(e-mail) zuhal76ozturk@hotmail.com

(0535) 211 19 19 Zülfikar YAZGAÇ

(e-mail) z.yazgac@hotmail.com

www.yildirimocek.com

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]