‘Sudaki Ayna’ Fotoğraflara Yansıdı!

Yayın: 11:15 - 13.12.2012
Güncelleme: 11:15 - 13.12.2012

Fotoğraf Sanatçısı Feyzullah Baytekin’in Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’ndeki ‘Sudaki Ayna’ isimli fotoğraf sergi açılışı büyük ilgi gördü.

 

Su üzerinde yansıyan rengarenk ışıkların karelerinden oluşan ilginç sergi, 60 fotoğraftan oluşuyor. Sergi sahibi Fotoğraf Sanatçısı Feyzullah Baytekin, “Görebildiğim güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim. Fotoğraf çekmeye, çocukken hediye aldığım bir fotoğraf makinesi ile başladım ve yaklaşık 50 yıldır çekiyorum.

 

Şimdiye kadar 3 bine yakın su üzerindeki yansımaların fotoğrafını çektim. En güzel 60 tanesini burada sergiliyorum. Bana bu imkanı sağlayan Pendik Belediyesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

“Böyle bir sergiye ilk defa ev sahipliği yapıyoruz.”

 

Serginin açılışını yapan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Bu salon çok güzel ve enteresan etkinliklere ev sahipliği yaptı. Şimdi de, su üstündeki ışığın yansımasıyla ortaya çıkan fotoğrafların sergilendiği böyle bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Herkesin bu muhteşem fotoğrafları görmesini temenni ediyorum” dedi. Feyzullah Baytekin’in sergisi 20 Aralık Cuma gününe kadar Akif  Ersoy Sanat Merkezi’nde görücülerini bekliyor.

 

Exit mobile version