SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal belediye başkanlığına Karadenizli bir aday! Karaismailoğlu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’ın tanınmış simalarından Zeki Karaismailoğlu, AK Parti’den Kartal Belediye Başkan adayı olmak için yoğun bir çalışma başlattığını söyledi.

Karaismailoğlu, Kartal Belediye Başkan adayıyım

Trabzon doğumlu olan Zeki Karaismailoğu, Kartal Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi. Bölgede çok geniş bir çevresi olduğu belirtilen Zeki Karaismailoğlu, “ 15 yıldır Kartal’da yaşıyorum, Kartal’ın bugüne kadar çözümlenemeyen sorunlarını da biliyorum. Kartal’da eşimle birlikte eczanemiz var, marketim var. Ayrıca İnşaat Müteahhitliği yapıyorum.  Kartal’ın sorunlarını ben çok iyi biliyorum. Onun için ben bu sorunları çözerim düşüncesiyle Kartal’a ve Kartal halkına hizmet etmek için Kartal Belediyesi Başkan adayıyım” hatırlatması yaptı.
zeki--karaismailoglu-(1)

SAYIN BAKANLA GÖRÜŞTÜM

Spor kökenli eski bir Bürokrat olduğunu kaydeden İş adamı Zeki Karaismailoğlu, şöyle devam etti: “  Kartalın 20 Mahallesi ve iki semti olan Soğanlık ve Yakacık’ta çok geniş çevrem var. Ailemle ve çevremle görüştüm.  Önce İçişleri Bakanımızla aile içinde görüştük. Aile büyüklerimle de görüştük. Her kesim beni destekliyor. Adaylığım kesinleşince Kartal ve Kartal halkı kazanacak. Siyasi büyüklerimiz var onlarla görüştüm onlarda destekliyor. Daha iyisini yapacağız inşallah” yorumunu yaptı.

KARTALI ÖRNEK BİR İLÇE YAPACAĞIZ

Karaismailoğlu, “  Kartal İstanbul’un en büyük ilçelerinden bir tanesi Kartalın halkı Kartal esnafından alış veriş etmiyor.  Kartalın halkı Pendik’ten ve Maltepe’den alış verişini yapıyor.  Kartal’da doğru düzgün otopark sistemi ve alış veriş merkezi yok.  Kartalı ikiye bölen bir Tren yolu sorunu hala çözüm bekliyor. Kartal İstanbul’un en eski ilçelerinden birisi olmasına rağmen en kalabalık ilçelerinden biri olmasına rağmen gelişemedi. İnşallah Kartal’ı ekibimle birlikte örnek ve güzel bir ilçe yapacağız. “dedi.

zeki-karaismailoglu-kartal

BAŞKANLIK SEÇİMİNİ AÇIK ARA KAZANIRIM

Mensubu olduğu parti tabanının ve parti büyüklerinin de desteklerini aldığını hatırlatan AK Parti Kartal Belediyesi Başkan adayı Zeki Karaismailoğlu, “ Kendi insanımıza kendi vatandaşımıza hizmet etmek için yola çıktık ve hizmete talip olduk. Allah kısmet ederse Kartal’da açık ara seçimi kazanacağım, kazanmak zorundayım. Her görüşteki seçmenin oyunu alacağıma inanıyorum. Özellikle Karadeniz seçmeni benim Kartal belediye başkan adayı olmam için yoğun bir çalışma başlatacaklar. Daha çok önemli açıklamalarım ve Kartal ile ilgili çok önemli projelerimiz var. Henüz erken Kartal’ın çok sorunu var.  En önemli sorunu şudur demek yanlış olur bence.  Kartal’ın her sorununu en önemli sorun olarak görüyoruz ve kabul ediyoruz. Bence en önemlisi şu Tren yolu Kartalı ikiye bölüyor Kartal’ın sıkıntısı var. Sıkıntıları ortadan kaldıracağımızın taahhüdünü şimdiden veriyorum. Alış veriş merkezleri yok, otopark yok. Yok oğlu yok. Bunları çözdüğümüzde insanlar yavaş yavaş rahatladıklarını fark edecekler. Kartal sahiline hiçbir şey yapılmamış sahili kahvelerle doldurmuşlar.  Sahilde gezecek zaman harcayacak bir yer ve ortam yok.  Kartalla ilgili MEGA Projelerimi daha sonra açıklayacağım” ifadesini kullandı.

MAKAM ODASI KAPIM AÇIK OLACAK

Kartalın sevilen ve güven duyulan ismi Zeki Karaismailoğlu, Kartal halkına şöyle çağrıda bulundu: “  Kartal halkına özellikle şöyle bir açıklamada bulunmak istiyorum. Allah kısmet ederse, adaylığımda kesinleşirse seçimi açık ara kazanacağım zaten belli. Kartal Belediye Başkanı seçildiğimde önce Kartal ve Kartal halkı kazanacak. Belediyecilikte uzmanlaşmış kadroları görevlendireceğiz. Bu arada makam odasının, başkan yardımcılarımın ve birim müdürlerimin makam kapıları açık kalacak. Halkından uzak değil, halkın yanında olacak bir başkan olacağımın sözünü şimdiden veriyorum. Kartal halkı bana oy verdiğinden bir kere katiyen pişmanlık duymayacak. Herkesin sorunu ile kendi sorunum gibi ilgileneceğim. Daima Kartal halkının arasında olacağım çünkü ben halkın arasından gelen bir insanım. Kartal Belediye Başkanı seçilir seçilmez parti rozetimi yakamdan çıkaracağım. Din ve mezhep ayrılığı katiyen yapmayacağım ve herkese eşit yaklaşacağım. En önemlisi Kartal halkını samimiyetle kucaklayacağım.

Bütçemi Kartal ve Kartal halkının ihtiyaç duyduğu ve arzuladığı hizmetler için harcayacağım. Yani belediyenin bütçesi çar cur edilmeyecek. Fakirlikle garibanlıkla mücadele edeceğim. İlgisizliği tamamen ortadan kaldıracağım. Personelimin ve taşeron işçilerimin aylıklarını gün geçirmeden ödeyeceğim. Tüketen değil, üreten bir belediye oluşturacağım. Onun için Kartal halkı bu son şansını çok iyi kullanmalı ve AK Parti adayı kim olursa olsun. Ona oy versin. Kartallın bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yok.

Kartal halkının teveccühü bizden yana olursa, beni desteklerlerse sonuçta Kartal ve Kartal halkı kazanacak. Kartal’da nasıl belediye başkanlığı yapılır ben onlara göstereceğim. Bu konularda çok daha önemli açıklamalarım ve taahhütlerim olacak, ama daha erken. Bu arada gençlerimize de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gençler sizin için ne gerekiyorsa yapacağım. Önce sizlere iş ve spor sahaları açacağım. Bende sporun içinden gelen bir kardeşinizim. Uzun yıllan Judo sporu, deniz sporları yaptım, bir sürede futbol oynadım. Bana ve ekibime güvenin ve tercihinizi benden yana yapın, pişman olmayacaksınız” dedi.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]