Üst Kuşağa Terfi Ettiler!

Yayın: 09:24 - 04.01.2013
Güncelleme: 09:24 - 04.01.2013

Kartal Selim Akbeniz, Spor Eğitim Merkezinde Uzakdoğu sporlarına çalışan 21 sporcu önce hocaları Selim Akbeniz, tarafından sınava tabii tutuldular. Sınav ve diploma törenine AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı olacağını açıklayan eski Milli Judocu Zeki Karaismailoğlu ve sporcuların anne ve babaları katıldı.

GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

Karate, Kınçk Boks, Kata ve Kumite,  dallarında sınava tabi tutulan genç sporcular, bir üst kuşağa terfi edebilmek için çaba harcadılar. Özellikle sert tekme ve yumruklar çıkaran sporcular 75 puan tabanını aştılar ve bir üst kuşağa bileklerinin gücü ile terfi ettiler.

 

YARDIMCI OLURUM.

Kuşak sınavı sonunda Kahverengi, Turuncu ve Siyah kuşağa terfi eden 21 sporcunun diplomalarını veren Zeki Karaismailoğlu, “  Yarının birer şampiyon adayı  sevgili gençler bende  sporun içinden gelen  bir ağabeyinizim. 16 yıl Judo Milli Takımlarında yer aldım. Spor Akademisi Mezunuyum. İçinizde Marmara Üniversitesi Spor Akademisine girmek isteyenleriniz olursa sizlere her konuda yardımcı olmaya hazırım. Bu arada şu önemli konuyu sizlere hatırlatmak istiyorum. Sporda başarı disiplinli bir çalışma ile gelir. Bu faktörü hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca uykunuza ve gıdanıza da çok dikkat edin. En önemlisi spor yapıyorum diye okulunuzu ve derslerinizi de ihmal etmeyin. Sizlere başarılar diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladıktan sonra bir üst DAN’A terfi eden sporcuların diplomalarını verdi ve başarılarından dolayı kutladıktan sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Exit mobile version